Anti Virus Magnetic Dry Erase Sheet

Anti Virus Magnetic Dry Erase Sheet

Anti-virus magnetiskt whiteboard-ark är torrtvätt magnetiskt ark, det har PET-yta med speciell ytbehandling, ytan torkas bort och det är antivirus. Det kan döda kolon bacillus ATCC 25922 och staphylococcus aureus ATCC 6538P. Den är lätt, flexibel, extremt hållbar och torrraderad, den är en perfekt produkt för skydd! du kan använda den i klassrum, hemutbildning och kontorsapplikationer. Anti-virus personligt skydd är särskilt viktigt när det gäller nära exponering för en farlig källa. Det är också bättre om de använda materialen är tillförlitliga.
chatta nu

Produktinformation

Anti-virus magnetiskt whiteboard-ark är torrtvätt magnetiskt ark, det har PET-yta med speciell ytbehandling, ytan torkas bort och det är antivirus. Det kan döda kolon bacillus ATCC 25922 och staphylococcus aureus ATCC 6538P.

Den är lätt, flexibel, extremt tålig och torrraderad, den' en perfekt produkt för skydd! du kan använda den i klassrum, hemutbildning och kontorsapplikationer.

Anti-virus personligt skydd är särskilt viktigt när det gäller nära exponering för en farlig källa. Det är också bättre om de använda materialen är tillförlitliga.

imageProdukten är 100% PVCFri, säker och återvinningsbar.Manliggörande med det högstaEuropeiska standarden med kortsiktig miljö.


imageStruktur av antivirus magnetiskt torr radera blad

Yta: Torrraderad PET med antivirusbehandling

Baksidan: Flexibel magnetplåt

Standardbredd: 900mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm. 40" ;, 48" ;, 50" ;, 60"


Testresultat av Anti Virus Magnetic Dry Erase SheetimageHot Tags: anti-virus magnetisk torr radera ark, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like