Anti Virus Magnetiska Dry Radera Ark

Anti Virus Magnetiska Dry Radera Ark

Anti Virus magnetiska whiteboardplåt är torr radera magnetiska ark, den har PET yta med särskild ytbehandling, ytan är torr raderas, och det är anti-virus. Det kan döda kolon bacillus ATCC 25922 och staphylococcus aureus ATCC 6538P. Den är lätt, flexibel, extremt hållbar och torr raderad, den är en perfekt produkt för skydd! kan du använda den i Classroom, hemundervisning och kontorsapplikationer. Anti-virus personligt skydd är särskilt viktigt när det gäller att stänga utläggning till en hazadard källa. Det är också bättre om de använda materialen är tillförlitliga.
chatta nu

Produktinformation

Anti Virus magnetiska whiteboardplåt är torr radera magnetiska ark, den har PET yta med särskild ytbehandling, ytan är torr raderas, och det är anti-virus. Det kan döda kolon bacillus ATCC 25922 och staphylococcus aureus ATCC 6538P.

Den är lätt, flexibel, extremt hållbar och torr raderad, den är en perfekt produkt för skydd! kan du använda den i Classroom, hemundervisning och kontorsapplikationer.

Anti-virus personligt skydd är särskilt viktigt när det gäller att stänga utläggning till en hazadard källa. Det är också bättre om de använda materialen är tillförlitliga.

imageProdukten är 100% PVCFree, säker och återvinningsbar. Tillverkad i överenskommelse med högsta europeiska standard med omsorg om miljön. Reach-efterlevnaden försäkrar att på alla nivåer uppfyller de högsta miljöförväntningarna.


imageStruktur av Anti Virus Magnetiska Dry Radera Sheet

Yta: Torr Raderad PET med anti-virusbehandling

Baksida: Flexibel Magnetark

Standard bredd: 900mm, 1000mm,1200mm,1500mm. 40 ", 48", 50", 60"


Testning Resultat av Anti Virus Magnetiska dry radera arkimageHot Tags: anti virus magnetisk torr radera ark, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

Du kanske också gillar