EMI Absorber Sheet With Tape

EMI Absorber Sheet With Tape

Till skillnad från avskärmningsmaterial är EMI Absorberande tejp elektriskt oledande och säkert att appliceras på en PCB utan kortslutning. Det kan täcka ljudkällan för att dämpa EMI RF-utsläpp eller för att skydda de känsliga IC: erna från andra ljudkällor för att säkerställa att de fungerar korrekt.
chatta nu

Produktinformation

Till skillnad från avskärmningsmaterial är EMI Absorberande tejp elektriskt oledande och säkert att appliceras på en PCB utan kortslutning. Det kan täcka ljudkällan för att dämpa EMI RF-utsläpp eller för att skydda de känsliga IC: erna från andra ljudkällor för att säkerställa att de fungerar korrekt. Medan skärmningsmaterial försöker begränsa EMI-bruset från att lämna höljet för att uppfylla FCC-föreskrifter, kommer EMI RF, som är begränsad i höljet (stående våg), ibland att påverka prestandan hos andra kritiska IC-kretsar. EMI-absorptionsmedel dämpar RF genom att byta den till värmeenergi som försvinner i ett ögonblick. Med EMI-absorbenter suspenderas magnetiska metallpartiklar i en elastomer, såsom epoxi eller silikon, ibland i en strategisk uppsättning. Vissa är utformade för att vara bredfrekventa frekvensabsorbenter, högfrekventa absorptionsmedel eller lågfrekventa absorptionsmedel för att passa behovet. Kombination av typ av magnetiska metallpartiklar, deras storlek, densitet och tjocklek hos absorbenten kan bestämma effektiviteten och frekvensområdet. Vissa är utformade för att vara mest effektiva vid en viss frekvens.


EMI Absorber Tape

EMI absorberande tejp består av ett flexibelt gummi fyllt med mjuka magnetiska metallpulver. Det kan undertrycka ljud som utstrålas från elektroniska enheter över ett brett frekvensområde. Ett akryl tryckkänsligt lim gör det enkelt att applicera. Det flexibla arket kan enkelt skäras i komplexa former.

bild

Anmärkningar: 1. Dataen är endast för absorberlager, den typiska tjockleken på tejpen är ca 0,03 ~ 0,05 mm, kan justeras enligt förfrågan.Permeabilitet av EMI Absorber Tape:

bild


NEWLIFE är ett av de största absorberande materialet emi absorberarket med tejptillverkare, det är en professionell leverantör i Kina, välkommen till grossistabsorberande material emiabsorberark med tejp från vår fabrik.Hot Tags: EMI Absorber Sheet With Tape, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like