Vågabsorberande material för metallbeständighetsmaterial mot telefon

Vågabsorberande material för metallbeständighetsmaterial mot telefon

Vågabsorberande material, vågabsorberande material för telefon, vågabsorberande tillverkare / leverantör i Kina, som erbjuder vågabsorberande material för telefon Anti-interferens Metallresistensmaterial, 0,8 mm Tjocklek Brandsäker isolerande silikondukblad för elektronisk utrustning, värme Dissipation Isolering Silikon Sloth för kylfläns och The Heat Disffusion Film och så vidare.
chatta nu

Produktinformation

Grundläggande information
  • Model NO: GF2000

  • Tjocklek: 0,1 mm

  • Använd frekvens: 10MHz - 4GHz

  • Storlek: 55X85mm

  • Volymdensitet: 3,9 g / cm3 - 4,1 g / cm3

  • Permeabilitet U ′ (10MHz):> = 120

Produktbeskrivning
Produkt introduktion :

JRF-GF2000 (EMI Absorber Materials) vågabsorberande material
Karakteristiken av absorberande magnetiska förlust, kan effektivt absorbera den elektromagnetiska vågenergin i ett brett frekvensområde av 10MHz-4GHz, eliminering av den elektroniska enheten eller den elektromagnetiska vågfunktionsmodulen i den multipla reflektionen, för att minska röranstörningar till sina egna enheter, mer effektivt kan förhindra elektromagnetisk strålning av trakasserier och skada omgivande utrustning och personal, är en aktiv eliminering av elektromagnetisk förorening är en enkel och effektiv metod.
Samtidigt ger prestanda för vågabsorberande material med hög permeabilitet, för 13,56 MHz och följande frekvens RFID / NFC-teknik, effektiva lösningar för antenn under metallbakgrund, interferensmärkning / läsare för att läsa och skriva korrekt.

Ansökan :
1. Mobiltelefon, GPS och andra trådlösa kommunikationsprodukter
2. bärbara datorer, digitala kameror, platt skärm (PDP) och andra digitala produkter;
3. hälso-och sjukvårdsutrustning med hög precision elektronisk utrustning och elektronisk kretskort (PCB)

Absorbermaterial används ofta för att begränsa strålningen av elektronisk utrustning och elektromagnetiskt ledningsbrus hos elektroniska komponenter, för att förhindra att de elektromagnetiska vågorna skadar hälsan.

Samtidigt appliceras det absorberande materialet i stor utsträckning för att öka RFID / NFC-identifieringsavståndet och effektiv trådlös laddarkonstruktion.
Absorbentens utmärkta vågegenskaper är det bästa valet för EMC / EMI-ingenjör.

Specifikation :
Storlek: 55mmx85mm
Tjocklek: 0,1 mm
Specialstorlek och form, kan enligt kundens krav att göra det.

Funktion :
Permeabilitet: 100 u '
Ytmotstånd: ≥1,0x107 Ω
Använd temperatur: -25oC ± 90oC
Använd frekvens: 10MHz - 4GHzHot Tags: vågabsorberande material för telefonmotstånd mot metallmotstånd, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkade i Kina

Förfrågning

You Might Also Like