Tungstenlegering

Tungstenlegering

Tungstenlegering är en legering av volframmatris, tillsatt liten annan kemikalie, som har utmärkt prestanda av hög densitet, hög hållfasthet, hög hårdhet, god duktilitet och elektrisk ledningsförmåga och värmeledningsförmåga. High Density Alloy används främst i maskinbalansvikt, ...
chatta nu

Produktinformation


Tungstenlegering är en legering av volframmatris, tillsatt liten annan kemikalie, som har utmärkt prestanda av hög densitet, hög hållfasthet, hög hårdhet, god duktilitet och elektrisk ledningsförmåga och värmeledningsförmåga. High Density Alloy används huvudsakligen i maskinbalansvikt, motviktstång, dartstång, golfviktstycke, mobiltelefoner och speloscillator, rymdgyroskop, pendel, medicintekniska apparater, hög proportionella elektriska kontakter, militär tungstenlegeringar penetrator och submunition. Motvikt används huvudsakligen i vibrationsmotor. Eftersom motviktn är barycenter förskjutna och fokuseringen är ute av motorrotorn, när motorrotorn vrider, kommer det att bli chock.


Newlife's High Density Alloy Department är specialiserat på tillverkning av motvikt, volframboll och andra tungstenlegeringsprodukter. Vi är en av de största tillverkarna inom landet. Vi har levererat produkter till kända mobiltelefonföretag, som Samsung, Apple, Sony, Huawei, ZTE.

Vi har stor FoU-styrka, forskarna är alla äldre personer inom området för pulvermetallurgi och volframlegering, som har riklig kunskap och erfarenhet från industrin. Det finns högteknologiska produktionsutrustning för blandning, precision delar gjutning, hög temperatur sintringsugn och en komplett uppsättning av avancerad testutrustning med mogen inspekterande teknik. Vi kan producera olika komplexa former, hög precision och utmärkt prestanda av motviktdelar. Vår produktion är effektiv och med avancerad teknik, och vår produkt är kostnadseffektiv.För mer information, vänligen kontakta oss.


Hot Tags: volfram legering, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like