Självhäftande backas magneter

Newlife erbjuder ett brett utbud av lim som vatten-baserat, lösningsmedel, gummi eller skum som kan lamineras på icke-magnetiseras sida. Då du kan följa något till den magnet plastfolie och det kommer att lägga till kylskåp, arkivskåp eller någon annan metall yta. Låt oss veta vilken typ av...
chatta nu

Produktinformation

Newlife erbjuder ett brett utbud av lim som vatten-baserat, lösningsmedel, gummi eller skum som kan lamineras på icke-magnetiseras sida. Då du kan följa något till den magnet plastfolie och det kommer att lägga till kylskåp, arkivskåp eller någon annan metall yta. Låt oss veta vilken typ av objekt du vill limmet att hålla sig till (t.ex. papper, plast, metall eller trä) och tillämpning (t.ex. inomhus eller utomhus, normal temperatur, hög eller låg temperatur) och vi kommer att ge mer information och det är standard inomhus självhäftande och starkare utomhus lim tillgängliga.


Populär storlek av självhäftande backas magneter

●Sheet storlek: 297x210mm, 500x310mm, 600x900mm, 1000 * 620 mm, 8,5 '' x 11''

●Roll storlek: 30Mx600mm, 30Mx620mm, 20Mx1000mm

●Thickness(magnet): 0,3 mm, 0,4 mm, 0,5 mm, 0,7 mm

Naturligtvis finns också kundanpassade storlekar, tveka inte att kontakta försäljningen om dina behov.


Magnetiska egenskaper av självhäftande backas magneter


Paket med självhäftande backas magneter

  


Tillämpningen av självhäftande backas magneter

Det finns många tillämpningar för våra självhäftande backas magneter, för fabriker, kan det vara ett halvfabrikat av promotion magnet eller magnetiska souvenior.

Och det kan också vara en viktig mag-bas av våra magnetiska systemet för visning. Det kommer att fungera med våra magnetiska mottaglig utskrivbara materialet till en bra lösning för visning och inomhusreklam enligt nedan:


För mer information, vänligen kontakta oss.


Hot Tags: självhäftande backas magneter, leverantörer, tillverkare, factory, Kina Partihandel, tillverkade i Kina

Förfrågning

You Might Also Like