Självhäftande Backed Magneter

Newlife erbjuder ett brett utbud av lim såsom vattenbaserade, lösningsmedel, gummi, eller skum som kan lamineras på den icke-magnetiserade sidan. Då kan du hålla fast vad som helst till magneten plåt och det kommer att fästa på kylskåp, filskåp eller någon annan metallyta. Låt oss veta vilken typ av ...
chatta nu

Produktinformation

Produkt Descrition av Limmagneter


Newlife erbjuder ett brett utbud av lim såsom vattenbaserade, lösningsmedel, gummi, eller skum som kan lamineras på den icke-magnetiserade sidan. Då kan du hålla fast vad som helst till magneten plåt och det kommer att fästa på kylskåp eller annan metallyta. Vänligen meddela oss vilken typ av objekt du vill att limmet att hålla sig till (såsom papper, plast, metall, eller trä) och ansökan (såsom inomhus eller utomhus, normal temperatur, hög eller låg temperatur) och vi kommer att ge mer information och det finns standard inomhus lim och starkare utomhus lim tillgängliga.


Populära Storlek på Självhäftande backade magneter

●ArkStorlek: 297x210mm, 500x310mm,600x900mm,1000* 620mm,8.5''x11''

●Rulla Storlek: 30Mx600mm, 30Mx620mm, 20Mx1000mm

●Tjocklek(magnet): 0,3mm,0,4mm,0,5mm, 0,7mm

anpassade storlekar finns också, är du välkommen att kontakta försäljningen om dina behov.


Magnetiska egenskaper av Adhesive backed magneter


Paket med Limbackade magneter

  4(001).jpg


Tillämpning av Adhesive backed magneter

Det finns många applikationer för våra självhäftande backas magneter, för fabriker, kan det vara en halvfabrikat av pr-magnet eller magnetisk souvenior.

Och det kan också vara en viktig mag-bas av vårt magnetiska system för visning. Det kommer att arbeta med vår magnetiska mottagliga utskrivbart material till en vara bra lösning för display och inomhus reklam enligt nedan:


För mer information, kontakta oss.Hot Tags: självhäftande backed magneter, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

Du kanske också gillar