Die Cut Magnet på rullen

Die Cut Magnet på rullen

Die Cut Magnet på rullen är liten storlek magnetisk plåt med lim, den är gjord i en rulle, det är mer effektivt när du använder den i produktionen.
chatta nu

Produktinformation

Die Cut Magnet på rullen är liten storlek magnetisk plåt med lim, den är gjord i en rulle, det är mer effektivt när kunderna använder den för att laminera substrat på den. Om du gillar att göra dina broschyrer, calenders, visitkort, menyer eller andra reklammaterial till magnetiska, die cut magnet på rullen är en bra lösning för dig.


Die Cut Magnet på rullenär gjord av flexibel magnetplåt laminerad med självklistret, och sedan dö skära till alla storlekar och olika profiler. Det kan lätt skala bort den enskilda patch magnet från rullen, lägga den på baksidan av ett papperskort eller andra material, sedan hålla den på en metallyta, som fridgerator, arkivskåp, metall hylla rack, gym skåp, white board.


Die Cut Magnetfinns också i ark.


image


imageDie Cut Magnet på rullenär lätt anpassad till alla automatiska märkning maskin för att göra magnetiska vykort eller magnetiska bipacksedel eller magnetiska klistermärken, som har en registrering mellan varje bit av magnet, så den fotoelektriska sensorn kan cue etikett maskiner för att tillämpa en individuell magnet på papperet.

Denna produkt finns i standardtjocklek som sträcker sig från 0.3mm till 1mm och bredderna som sträcker sig från 20mm till 200mm, olika rulle längder upp till 150 meter.


image


Hot Tags: die cut magnet på rullen, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina

Förfrågning

You Might Also Like