Anpassade magneter för industriella applikationer

Anpassade magneter för industriella applikationer

Newlife har tillverkat många specialiserade och individuella fastighetsmagneter för industriella applikationer under en lång period. Vi har en stark R&D-grupp, utvecklade automatiserade produktionslinjer och många maskiner. I enlighet med kundens krav kan vi designa och tillverka från råmaterial till halvfabrikat slutliga till raffinerade bearbetade produkter Under strikt kvalitetskontroll kan vi garantera de färdiga industriella magneterna med stabil kvalitet, hög precision och effektiv kostnad.
chatta nu

Produktinformation

Produktbeskrivning av ANPASSADE MAGNETER


Newlife har tillverkat många specialiserade och individuella fastighetsmagneter för industriella applikationer under en lång period. Vi har en stark R& D-grupp, utvecklade automatiserade produktionslinjer och massor av maskiner. I enlighet med kundens krav kan vi designa och tillverka från råmaterial till halvfabrikat slutliga till raffinerade bearbetade produkter Under strikt kvalitetskontroll kan vi garantera de färdiga industriella magneterna med stabil kvalitet, hög precision och effektiv kostnad.


Energinivån på fleixble-magneten från 0,5 MGOe till 1,7 MGOe, du kan välja olika energinivå enligt dina olika applikationer.


Storleken på industriell applikationsgummimagnet från 0,1 mm till 5 mm, den kan skäras i olika former och sätta olika lameller.


image


Fördel med ANPASSADE MAGNETER


Newlife har skärmaskiner, pressfräsar, extrudering, pressgjutna linjer och CNC-produktionslinjer. Compelte-produktionslinjerna kommer att uppfylla alla krav från olika applikationer.


Newlife har ett professionellt QC-team och bra inspektionsutrustning, toleransen kommer att kontrolleras på hög nivå.


Vissa produkter kan användas i höga temperaturer och i oljetillstånd. Berätta för oss vilka krav vi kan ge dig vår bästa rekommendation.Hot Tags: Anpassade magneter för industriella applikationer, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkade i Kina

Förfrågning

You Might Also Like