Tryckbara magnetplattor

Tryckbara magnetplattor

Newlife erbjuder många olika tryckbara magnetark för olika tryckprocesser som skärmutskrifter, lösningsmedel eller bläckstråleskrivare, bläckstråleskrivare, HP latex, offsettryck och liknande. Vi har även utvecklat tryckbara beläggningar som erbjuder unika utskriftslösningar och ...
chatta nu

Produktinformation

Newlife erbjuder många olika tryckbara magnetark för olika tryckprocesser som skärmutskrifter, lösningsmedel eller bläckstråleskrivare, bläckstråleskrivare, HP latex, offsettryck och liknande. Vi har även utvecklat tryckbara beläggningar som erbjuder unika utskriftslösningar och färdiga produkter. De är gjorda av vår flexibla magnet och olika tryckmaterial, inklusive PVC, PP, PET, Canvas och konstpapper.

1.jpg


Klassificering av utskrivbara magnetplåtar

● Utskriftsbara magnetplåtar med matt eller blank PVC

PVC är lämplig för digital bläckstråleskrivning eller skärmutskrift med lösningsmedel, miljölösningsmedel eller UV-bläck. Vi använder ett PVC-material av hög kvalitet som har vattentäthet. och nu erbjuder vi både matt eller blank ytfinish för kunder att välja. De utskrivbara magnetplåtarna med PVC är de mest populära på marknaden eftersom de har bra tryckprestanda och också ett ekonomiskt val.

● Utskriftsbara magnetplåtar med PET eller PP

Vi erbjuder olika digitalt utskrivbara PET eller PP, som är lämpliga för lösningsmedel, lösningsmedelsfärg, UV-bläck, latexfärg, vattenbaserad bläck och så vidare. Dessa högkvalitativa PET- och PP-liner material har en miljöskydd beläggning som underlättar snabb torkning efter utskrift och en perfekt tryckt finish.

● Utskriftsbara magnetplåtar med konstpapper

Konstpapper är lämpligt för offsettryck, flexotryck, laserutskrift och andra tryckmetoder som används på konstpapper. Konstpapper har en halvglansfärg. Magnetmaterialet är tillgängligt i standard- eller högeffektiva egenskaper. Materialet kommer antingen förmagnetiserat eller magnetiserat. Vi kan även ge magnetisatorer för dig att magnetisera materialet efter utskrift.

Om du har annat material som behövs för att laminera med magnet, var god och låt oss veta, vi är glada att göra ett speciellt projekt för dig.


Producerbart utbud av utskrivbara magnetplåtar

Tjocklek: De tunnaste utskriftsmagnetarken är jämn 0,25 mm

Normalt från 0,25 ~ 0,9 mm

Bredd: Baserat på olika laminering, bredden är annorlunda,

det bredaste vi kan göra är 1,524MM (60 '')

Längd: Standardlängden är 20M eller 30M baserat på rullvikt.


Populär storlek på utskrivbara magnetplåtar

Längd

Bredd

Tjocklek

10M
15M
20M
30M
50ft
100ft
....

310mm (12” )
620mm (24” )
1000mm (40” )
1220mm (47” )
1270mm (50” )
1520mm (60” )
....

0,3 mm (12mil)
0,4 mm (14mil)
0,5 mm (20mil)
0,7 mm (27.6mil)
0,76 mm (30mil)
1,5 mm (60mil)
....

Andra storlekar är också tillgängliga.


Magnetisk egenskap hos utskrivbara magnetplåtar

Artikel

Material

Avsluta

tjocklek

Magnetisk kraft

Standard energi

isotrop

Vanligt brunt

0,25 mm (10mil)

≥6g / cm2

0,5 mm (20mil)

≥22g / cm2

0,7 mm (30mil)

≥34g / cm2

Hög energi

anisotrop

0,2 mm (8mil)

≥5g / cm2

0,5 mm (20mil)

≥40g / cm2

0,7 mm (30mil)

≥60g / cm2


Paket med tryckbara magnetplåtar


Tillämpning av utskrivbara magnetplåtar

Våra skrivbara magnetplåtar kan användas i stor utsträckning inom displayreklam, inomhusdekoration och magnetiska produkter som kylmagneter.


För mer information, vänligen kontakta oss.Hot Tags: tryckbara magnetplåt, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkad i Kina,

Förfrågning

You Might Also Like