Supertunna och starka tryckbara magnetiska medier - Miracle Mag

Supertunna och starka tryckbara magnetiska medier - Miracle Mag

Miracle Mag är den nya generationens högkraftsflexibla magnet, den är tunnare, lättare och mycket lättare att skriva ut. Miracle Mag har en vinyltryckyta och är lämplig för digital bläckstråleskrivning, skärmtryck och tryckning med solvent, Eco-Solvent, UV bläck eller HP Latex bläck. Vi använder högkvalitativt PVc-material som är vattentätt och har en matt glansfinish. Miracle Mag är en utmärkt lösning för bilskylt.
chatta nu

Produktinformation

MIRACLE-MAG är ett nytt magnetmaterial som kombinerar 2 olika teknologier, mikrosugningsteknologi och vår magnetfolie-teknik för att skapa mer än 220 pund / SQ. FT av superhållkraft. Silikons mikrosugskikt på baksidan hjälper till att förhindra magnetpartikelmigrering samtidigt som det ger ytterligare motstånd till rena krafter.


Det nya materialet hanterar de två vanligaste problemen med bilsignamagneter. Den stannar kvar på bilen och silikonens bakre foder hjälper till att skydda färgen från magnetpartikelvandring. Detta material designades speciellt för magnetiska bilskyltar! Samma pris som standardbilsignalmagnetmaterial


bildbild


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR MED MIRACLE-MAG

  1. 10 TID starkare draghållfasthet än magnetplåt av samma tjocklek.

  2. Matt vit vinyltryckyta som är kompatibel med UV-härdbara bläckuppsättningar

  3. Cling-King-lagret är bundet till baksidan. Detta kiselskikt av mikrosugkoppar ger en otrolig hållkraft och hjälper till att skydda den målade ytan från magnetpartikelvandring.

  4. Lämnar ingen återstod efter långvarig användning. Magnetkomponent drar till sig järn, är konstruerad med en förstklassig PET-bashög och låg temperaturbeständighet och inomhus och / eller utomhushållbarhet.

  5. Utformad för släta stålytor som aselevatorer, ståldörrar och bilskyltar.


bild


image


image


Hot Tags: supertunna och starka tryckbara magnetiska media - mirakel mag, Kina, fabrik, tillverkare, leverantörer, grossist, tillverkade i Kina

Förfrågning

You Might Also Like