Den magnetiska svarta tavlan följer med barnets tillväxt

- Oct 13, 2018-

Förutom den dagliga undervisningen kan den magnetiska svarta tavlan i dagis också uppmärksamma den magnetiska svarta tavlanens försköningsfunktion, så att barnen fördjupar sig i harmonisk skönhet. Därför är kvaliteten på dagisens magnetiska svarta tavlan mycket viktig. För att låta barnen få en bättre lärarupplevelse sparar solen internationell förskola inte heller några ansträngningar för att omklassificera klassrummet, speciellt installerat en magnetisk svart tavla klistra, för barn när som helst graffiti, en andra förändring till barn graffiti tavlan, för att möta nyfikenheten av barn.


Faktum är att denna till synes vanliga dagis magnetiska tavlan döljer ovanliga färdigheter. Även om det liknar den vanliga svarta tavlan, men det är en magnetisk mjuk tavla pasta, som namnet antyder, det har magnetisk sugning. Fördelen med denna typ av magnetisk svarta tavlan i daghem ligger i att föränderliga undervisningsnoteringar snabbt kan klistras för att möta de tvåspråkiga undervisningsbehoven hos daghem, vilket ökar klassens intresse och förbättrar accepten av kunskap om barn. På fritiden, ett barn graffiti svarta tavlan, för att ge en unik graffiti värld för barn.


NEWLIFEs barnklubb magnetiska svarta tavlan är gjord av magnetiskt mjukt material som ändrar sin form efter eget önskemål. Alla material är miljöskyddsmaterial i enlighet med EU-standarderna, som bryr sig om barnens hälsosamma tillväxt. Dammfri krita, slät skrivning, torkning kan återställas ren layout, speciellt för den magnetiska svartbrädet, även om teckningen är felaktig.


image


Med en sådan mångsidig och intressant dagis magnetisk svart tavla tror jag att barn kommer att vara angelägna om att gå till dagis. Dagens barn är glada. De kan inte bara lära sig kunskaper i skolan, utan också uppleva bekvämligheten och användbarheten av avancerad undervisningsmateriel och förbättra inlärningseffektiviteten. I framtiden hoppas familjen också kunna erbjuda tjänster till fler skolor och följa barnens tillväxt!