1000 mm bredd isotropisk flexibel gummimagnetrulle med självhäftande

- Oct 06, 2019-

Produktbeskrivning


En sida av detta flexibla gummipapper är Isotropic Magnetic, vilket innebär att det har magnetfält som kan fästas på järnmetallytor som metalldörr, metallskåp, whiteboard, metallbalk eller pelare och till och med magnetmålad vägg (normalvägg målad med magnetisk mottaglig måla)

Den andra sidan av detta flexibla magnetiska gummiark är fodrat med självhäftande och inget magnetfält, lämpligt för att klibba på släta ytor som glas, trä, plast, aluminium, pappershantverk, kartong och många fler icke-magnetiska material. För att använda ska du bara dra bort frisättningspapperet från den självhäftande sidan och hålla fast vid rena ytor. Använd ett fast tryck i hela området för att säkerställa att det tryckkänsliga limet är helt i kontakt med ytan. För bästa resultat, låt limmet härda i 48 timmar innan det används för att säkerställa god limning.

Fördelen med detta flexibla magnetiska gummipapper med lim är dess flexibilitet att enkelt klippa i alla former och storlekar med hjälp av en vanlig sax med en sax och bekvämlighet för att helt enkelt skala och hålla fast.

Flexibelt magnetiskt gummiark med lim har ett brett användningsområde. Exempelvis kylmagnet, tryckt magnet, bilannonsmagnet, utbildningshjälp, magnetiska affischer, magnetiska väggar.


Specifikationer:

Tjocklek: från 0,3 mm till 1 mm (+/- 0,1 mm)
Tjocklek med släpppapper: 0,5 mm (+/- 0,1 mm)
Rull Max Bredd: 1500mm


image