En present till barn - En ren magnetisk tavla

- Jun 30, 2018-

Dröm, är den riktning som livet strävar efter, kan bli sant, kanske inte bli sant, men drömmen ripplar alltid i hjärtat. Tro att många barn dröm måste vara en lärare som barn detta alternativ, se lärare gratis chang skrev på tavlan, se lärarutbildningen är artful, barnen ser alltid något ut. Varför skicka inte en ren magnetisk svarta tavla till dessa barn som drömmer om att undervisa? Låt honom vara lärare och hoppas att hans dröm kommer att bli sann.


image.png


Överge den traditionella fyrkantens stora svarta tavlan, använda den kreativa svarta tavlan av huset, det begränsade utrymmet skapar oändlig möjlighet. Det innovativa magnetiska huset tavlan, som ser väldigt dynamiskt ut, är också mycket praktiskt. Att skriva, skriva och skriva graffiti, lämna meddelanden och prata fritt spelar alla fördelarna med denna rena tavlan. Barnen uttrycker sitt eget humör på det här meddelandet svarta tavlan, den prydnad som den härliga smutsiga bilden lägger till kattmodell svarta tavlan för att hålla fast, gör hela metopen mer barnslig mening, kan sägas vara väldigt levande och orubblig.


För att undvika "färg" -fallen, välj den klassiska svarta, eftersom färgbasen är inbindad, kanske förlorat den underbara färgen, men inte med någon metopacosmia, ge familjen en lugn harmoni. Även när du ser ett barnskribbling känner du dig inte uttråkad. Istället känner du trangen att njuta av dessa abstrakta målningar, som kan vara den unika charmen av svart.


Tavlan är alltid en synonym för att falla i aska. Tiderna fortskrider dock, och svarta tavlan går också framåt. Användningen av ren krita, bort från dammflygande smak, barnens hälsa för att lägga till ett säkert. Den rena magnetiska svarta tavlan är så cool och pålitlig!