En magnetisk utställningsvisningslösning

- Sep 29, 2019-

Magnetiska och attraktiva produkter erbjuder en mångsidighet för utställningsskärmar som andra material helt enkelt inte kan matcha.


image

Våra produkter för designers av utställningsbås runt om i världen möjliggör snabb och effektiv installation med bibehållen styrka och säkerhet. Detta är nyckeln till en framgångsrik och säker display eller struktur.

Vi har också en rad magnetiska medier som är idealiska för att skapa livliga skärmar som kan rullas för transport, snabbt installeras och hålls på plats på obestämd tid genom magnetisk attraktion.


De magnetiska medierna är en mångsidig metod för att visa bilder inom ramar som kan hängas upp, väggmonteras, stå på golvet eller användas på bänkskivorna.


Denna magnetiska utställningslösning inkluderar tre typer av universellt tryckbara media: järnfilm, flexibelt magnetiskt ark och flexibelt ferroark. Alla är lämpliga för användning på plana eller böjda ytor.

image

image


Denna magnetiska utställningslösning är också en populär metod för montering av utställningsskärmar. Att applicera självhäftande magnetband på en bildram och grafiken garanterar perfekt justering, ett säkert magnetiskt grepp och snabb montering.


Den magnetiska utställningslösningen är lämplig för stora formatskärmar.

image


Fördelen med den magnetiska utställningslösningen

En gång och gjort basinstallation - Det självhäftande magnetiska arkmaterialet appliceras på väggen eller liknande yta endast en gång under den första installationen.

Ingen dyr installatör behövs - Magnetmottagande ark från Newlife ligger perfekt plant eller kan lindas runt böjda ytor. Bäst av allt, vem som helst kan rulla ut det, placera (eller flytta) på plats och beundra sitt arbete. Det gör displayinstallationen snabb, billig och smärtfri.

Spara vid frakt - PET-laminerade magnetmottagande ark kan skickas i enkla poströr. Det sparar på dyra fraktkostnader. Kasta inte röret bort. Newlife magnetiska ark kan användas om och om igen.