En Magnetic Office dekorationslösning

- Apr 16, 2018-

Newlivs magnetiska bildskärmsystem applicerade en bra lösning för kontorsdekoration, när du vill ändra din kontorsstil behöver du inte måla din vägg igen eller byta golv. Låt dig se hur du kan dekorera ditt kontor på ett enkelt sätt.

Steg 1, sätt Newlife Adhesive backed magnet på väggen för att skapa en magnetisk yta, det är standard 0,76 mm (30mil) flexibla magneter med klister på baksidan, det är väldigt lätt att hantera, mycket snabbare än färg och behöver inte vänta ytterligare dag att torka.

image.png


Steg 2, sätt ditt tryckta magnetiska mottagande väggpapper på ytan av den magnetiska väggen. Newlife skrivbart magnetiskt mottagligt material kan skrivas ut med UV och HP Latex, bläcket är inte skadlig voc, du kan välja vilken färgstil som helst på pint på väggen paer. Utöver detta kan du också laminera ett lager av Newlife transparent transparent hårdplastfilm på väggpapperet, så att väggpappret blir till en vit kartong, då får du en tryckt whiteboard på hela kontorsväggen.

image.png


Step3: byt golvet! gör inte något på ditt golv, lägg bara ett lager av Newlife magnetiska golv på toppen av det gamla golvet. du kan installera hela rumsgolvet inom 30 minuter.


image.png


Om du vill återanpassa ditt kontor är det inte en stor sak. Försök med Newlife magnetlösning, det hjälper dig inte bara att spara kostnader, utan också spara din värdefulla tid.