en magnetisk väggöverdragande lösning

- Feb 23, 2019-


Strukturen av magnetisk väggöverdragning
Denna magnetiska väggbeklädnadslösning innefattar ett magnetiskt mottagligt skikt och en tapeteryta, ytan kan torr raderas eller tavlan eller anpassat tygmaterial.
imageMAGNETISK RECEPTIVE WHITEBOARD WALLPAPER

Tillverkad av professionell PET-whiteboard-film och anti-rostplåt av stål, vår magnetiska mottagliga whiteboard tapetserie har högglans och matt yta med känslig konsistens. Den maximala bredden är 1,5 M (59 tum).

imageMAGNETISK RECEPTIVE BLACKBOARD WALLPAPER

Tillverkad av professionell PP-skivbordsfilm och rostfri stålplåt, har vår magnetiska mottagliga svarta tavlor-serie en matt yta med satinstruktur och är kompatibel för normal krita eller våtvätskad krita. Den maximala bredden är 1,2 M (47-1 / 4 tum).

imageMAGNETISK RECEPTIV FÄRGERIG SKRIFTVALLPAPPER
Söt krämig gul anses vara den närmaste färgen mot solen, med en trevlig nyans som gör att människor slappna av.

image


SKRÄDDARSY MAGNETISK RECEPTIVE SKRIVNING VALLPAPPER
SKRIVAD PRINTING + SKRIVNING + MAGNETISK RECEPTIV - Tre i ett skapar det magnetiska mottagliga skrivbordsunderlaget ett intressant utrymme.

image


MAG-PAINT WALLPAPER
I stället för att måla är installationen av MAG-PAINT-tapeter enklare och renare. MAG-PAINT-strukturen liknar inredning och lämpar sig för inredning på ytan.
imageVit MAG-PAINT-tapet är också anti-rost. Med vit yta sparar man arbete för att måla ljusfärg på toppen och gömma den magnetiska mottagliga inuti väggen.
image


BRANDTESTRAPPORTER
image


Om du vill veta mer om denna produkt är du välkommen att kontakta oss, jag hjälper dig gärna, men du är välkommen att besöka vårt kontor och våra verkstäder i projektet.