Ett magnetiskt väggsystem som kan monteras med hyllor och tillbehör

- Jul 04, 2019-

Magnetic är det nya sättet att inreda vardagslivsmiljöer med största frihet och kreativitet. Magnetsystemet består av ett väggpanelsystem som kan förses med hyllor och tillbehör som är säkrade på plats genom ren magnetisk kraft och som kan flyttas för att passa individuella smaker och krav när som helst för att ge upphov till oändliga kompositioner. Med Magnetic finns inga regler eller begränsningar för experiment. Det handlar om att tänka på språnget, invigningen av ögonblickets anfall, av kraften att byta sitt hem enligt flödet av sina tankar.

image


Att designa ett hemmaplan enligt sin smak med förmågan att renovera det när som helst


Magnetsystemet kan användas i alla inställningar, vare sig det är klassiskt eller modernt, och i både hem- och kontraktsmiljöer tack vare en rad tillbehör tillägnad vardagsrummet, entrén, köket, badrummet, kontoret och sovrummet. Enheten kan placeras enkelt och flyttas snabbt när du känner för det, för att skapa någonsin nya utseende och funktionella kompositioner.

image


Tillbehör för alla smaker och otaliga standardfärger för maximal anpassning

Magnetisk baseras på ett väggpanelsystem, tillverkat av metall förbelagd i plast eller naturligt järn, som är vägghängt utan synliga skruvar eller med matchande hårdvara. Beroende på användningen finns det olika specifika tillbehör som finns i den omfattande Ronda Design-katalogen: hyllor i en rad olika former, från klassisk till kub, till rektangulär, triangulär, trapez eller Y, speglar, kappställ, blomhållare, tabletthållare , krokar, rulleautomater och köksredskap, etc. Magnet-linjen kompletteras också av en serie djupa lådor och väggaggregat som kännetecknas av originaldekor på trä, stål eller metall.

Komponenterna i det magnetiska systemet finns i olika material (stål, trä, metall, polyuretan, etc.) och färger, och de tillverkas med flera tekniker för garanterade högsta kvalitetsstandarder.


image


Magnetism

Magnetisk kraft är permanent och dess försämring över tiden är helt försumbar. Tillbehören glider inte ner väggpanelen tack vare ett patenterat system. Spridningen av magnetiska vågor är minimal eftersom ett screeningssystem som avledar dem mot väggen har planerats. Därför kan magnetiska och elektroniska enheter lagras problemfritt.