En ny färg på magnetisk svarta tavlan

- Mar 14, 2019-

En ny färg av magnetisk svart kartong


Malakitgrön är en vacker färg. Den malakitgröna magnetiska svarta tavlan låter också den mänskliga tanken på påfågen öppna svansen den vackra hållningen. Magnetic blackboard är mer och mer populär nuförtiden. Många familjer gillar att använda geometriska svarta tavelsväggmodellering för att klä upp sina hem.


image


Magnetisk svarta tavlan som väggdekorationer, praktisk är också mycket stark. Magnetisk svarta tavlan med dubbla lagerstrukturer, installationen är bekvämare och enklare. Då rengör du bara väggen och installerar de flexibla magnetiska arken. Efter att de flexibla magnetiska arken är installerade, ta ut skrivmaterialet och fäst det.


Rollen av magnetisk svarta tavlan med magnetisk kraftinstallation på väggen, platt och ingen bubblor. Oroa dig inte för att fästas efter ojämn vägg; Digital skärteknik kan anpassas till olika storlekar för att passa din vägg.


NEWLIFE magnetisk svarta tavlan tar också hänsyn till behoven hos olika typer av kunder och produktdesignen är mer humaniserad. Flexibel magnet gör att den magnetiska svarta tavlan kan rullas och den magnetiska svarta tavlan kan klippas, så att kunderna kan känna sig roliga att dekorera sitt eget hem själva.


Malakitgrön färg på magnetisk svartväggsvägg, färgen är mjuk, det kommer inte att skada dina ögon. Denna färg kan också integreras med de flesta dekorationsdesigner. Magnetisk tavlan anbringad på skrivning, ritning, inspelningskalender, skrivning är mycket slät. Använd vattenbaserad krita för att skriva. Användare behöver inte oroa sig för hälsan.


Om du har barn kan du också uppmuntra dem att använda magnetiska tavlan väggar för att skriva, lära sig och utveckla ett bra intresse. Samtidigt kan principen om magnetisk adsorption också adsorptionsbärare, gör vägglagringen, tredimensionell förlängning, spara utrymme.