Lägg lite grön i den magnetiska bildramen

- Apr 21, 2018-

Klicka här för att veta mer om Newlife magnetiska fotoram


Grön ger alltid en person fräsch och bekväm känsla, när det rör sig om eller inte glad, titta på grön växt kan du alltid lugna dig.


image.png


NEWLIFE producerade djungelmålningarna, ursprungligen från danska designers. Bilden är väldigt enkel, men hängande är extremt vacker!Denna magnetiska dekorativa målning är gjord av en digital spritz med järnkolloidalfiber. Vi lade till patenterad magnetteknik längst ner. Det kan adsorberas fritt på magnetvägg. Enligt utrymme eller humör förändras. Fri ersättning, boreal Europa-stil är lätt att ge en person känslan för lugn tystnad, men folie med den gröna växten och de fina linjerna av fresco, kan rasa ut arg väldigt lätt.


Grön är den mest populära i år populär mode färg är det så kallade "grönt gräs", hänvisar till den första torka på våren är grön, ren och frisk och vacker, fylld med riklig vitalitet, ge människor den mest fredliga självklart och fräsch estetisk känsla. Grön symboliserar en ny början, och vem säger att trenden är begränsad till kläder, och i takt med att tiderna förändras, blir strävan efter livet högre och högre och fler och fler av de populära elementen är i hemmet och när det möter designen av hemdesignen, det kommer att bli mycket mer av en gnista.


image.png


Det använder en magnetisk ram för att hänga den målningen mot väggen och sprida ett trådtorkande grönt humör i hushållets vardagsrum eller studie. Ramen tillbaka antar magnetisk behandling, som direkt kan adsorberas på ytan av det dubbla lager magnetiska skrivbrädet eller järnet. Ramen antar den inre järnbehandlingen för att göra den magnetiska kärnan direkt adsorberad och lätt ersatt. Hela serien antar den fräscha och naturliga stilen och lägger till en ny idé till hemmet!


Klicka här för att veta mer om Newlife magnetiska fotoram