Tillämpning av flexibel magnet: Magnetisk väggpapper

- Apr 12, 2018-

Newlivs nya magnetiska tapetsystem är det perfekta sättet att dekorera alla väggar. Tillverkad av högkvalitativa miljövänliga material, NEWLIFE Mag-Wall Wallpaper kan användas för en mängd olika inredningsapplikationer. Ansökan är enkel och kräver ingen speciell utrustning eller färdighet. Du har möjlighet att skapa ditt eget unika väggutrymme, den enda begränsningen är din fantasi.


Skapa din egen hemvägg eller en interaktiv spelvägg för barnen. Det är okej för barnen att skriva på väggen med vår Mag-Wall Wallpaper torka tavlor eller tavlor. Välj från dussintals unika Mag-Wall Wallpaper-mönster eller låt oss arbeta med dig för att skapa din egen skräddarsydda design. Kontakta oss idag för att komma igång.


image.png


Våra Wall-Mag självhäftande magnet är en vit, permanent, flexibel magnet som appliceras på din vägg som bas för ditt magnetiska tapetsystem. Finns i standardbredder på 60cm, 105cm och 120cm. Längd till
dina specifikationer

Newlife Magnetic Wallpaper har vackra tryckta ytor som klibbar magnetiskt mot den självhäftande Wall-Mag-basen. Vi erbjuder PET, duk och torka finish. Utjämningsbar i standardbredder på 60cm, 105cm och 120cm. Längd till dina specifikationer.


image.png