Applikationer av Newlife printable magnetiskt receptivt material

- Apr 03, 2018-

Newlife Magnetiskt mottagligt material används i stor utsträckning i POP-displayen, med en magnetisk basmassa av 30mil (0,75mm), självhäftande magneter, de magnetiska mottagliga bilderna kan ligga perfekt på magneterna utan lim. En fördel med det magnetiska displaysystemet är att du kan byta bilder mycket enkelt utan att skada väggen. 30 mil isotrop flexibel magnet kan ge tillräckligt med styrka för att hålla bilden, så inga bubblor, ingen faller ner.

image002.gif

Newlife skapade detta skrivbara magnetiska receptiva material från 2007 och patenterade dessa produkter i Kina och USA. Nu har detta magnetiska bildskärmsystem serverats mer än 300 kända märken, speciellt sportvarumärkena, alla märken är nöjda med den snabba installationen och den här lösningen sparar mycket arbetskraftskostnad för dem. Innan de byter till magnetisk displaylösning, de flesta använder de traditionella bildskärmsprodukterna som skumplastlaminat PP-bilder, måste den gamla lösningen installeras av skickliga personer, och det behöver mycket längre tid, ibland måste klienterna stänga sina lagrar en dag för att installera reklambilderna. Det magnetiska displaysystemet blir av med detta problem, gör reklambilden mer effektiv.

image005.jpg

Vissa idrottsmärken har tusentals butiker i olika städer, det är lätt för varumärket att ändra de nya annonsbilderna inom en natt.

image007.jpg


Kontakta oss om du vill veta mer om magnetisk bildskärmsystem.