Blackboard daub vägg, så lätt

- Jun 23, 2018-

Magnetisk tapet, kreativ krita graffiti vägg klistermärken En rad svartvita graffiti väggtillbehör är gradvis populära hos massorna. När du blänker sval, blir extraordinärt folkens nyckelord, svarta tavlan med individuell karaktär färgämne är det första valet som hemmet dekorerar populärt. När kreativitet möter DIY kan den tillgodose enskilda vänner. Skräddarsydd, enkel operation, när sig själv kan delta i prydnadskampen i hemmet personligen, kanske är kärleken till hemmet djupare.


image.png


Square blackboard graffiti vägg design, ren och enkel, fasthållen och fredlig. Är det inte för avsaknad av en bekväm säkerhet hemma? Kanske känner sig hemmamönstret fortfarande defekt, vad hela tiden, passar anpassad design, bländar grymt magnetiskt väggpapper är också en slags njutning av livet, liten detalj varför kan inte avslöja stor smak? Mode känslan av hem uppstår spontant.


När hemmet installeras på den magnetiska leksaksväggen som har barnlig oskuld extremt, kan du bli förvånad över att upptäcka mer, i det enkla rymden som vi lever i vanliga tider, returnerar många vackra poetiska smaker och pyroteknik. Hemma, de lilla änglarna ritar och skriver fritt på graffitiväggen, släpper ut sitt eget lilla universum, med olika väggdekaler av tidig utbildning, i tidig utbildning av barn, det kan sägas att det är en mångsidig sak. När alla typer av prydnadsmagnetism köper en sak som passar på rätt sätt när, som vår köparevän skriver i sin sociala delningscirkel: skräddarsydd design gör metope mycket bekvämt ... Rummet blev plötsligt vacker. Det vi åtar oss är inte en vanlig svart graffitimur, men ett enkelt och vackert hem för köparens vänner, vilket kan ge dem en ren livsstämning.