Bilskyltar magneter: Dekorera din bil fritt utan att skada bilen

- Jun 05, 2018-

Bilskyltar magneter inkluderar tre lager: magnetgummi ark, bindningslinje och utskrivbara medier. Den kan klibba på bil enkelt genom magnetismprincipen istället för att använda lim. Och gummimagneten är flexibel vilket kan följa bilytans brutto konturer. Så kunder kan enkelt ändra och dekorera sin bil med detta material utan att skada bilen och måla på ytan.

201803211534086904360.jpg

Newlife erbjuder olika mateiral enligt kundens detaljerade tillämpning. Generellt sett rekommenderar vi bilmagnet med ca 0,5 mm tjocklek för den statiska bildekorationen i 4S-butiken. Men om du behöver använda den i en bil som körs, rekommenderas bilmagneten att vara ca 0,8 mm tjocklek. Olika tjocklekar bestämmer olika magnetiska styrkor. Ju tjockare desto starkare!


Hur man gör magnetiska bilskyltar? Eftersom vissa skrivare och maskiner innehåller järndel, som inte får arbeta på gummimagnet. I den här situationen kan vi erbjuda vanliga magnetiska lakan, kunder kan skriva ut på vanliga utskriftsmedier först därefter laminat på våra vanliga magnetiska lakan. Och om din maskin inte innehåller en järndel, kan du använda våra utskrivbara magnetplåtar eller magnetiska vinyl direkt. det kommer att spara procedurer och tid för dig! Du gör bara utskrift och skärning!

plain-magnetic-sheets20086854033.jpgprintable-magnet-sheets03202748121.jpg


Bonus: Som det ledande företaget inom gummimagnetområdet, försöker Newlife alltid vårt bästa för att utveckla nya produkter och förbättra våra traditionella produkter. Du är alltid välkommen att kontakta oss, det kommer alltid att vara surprice för dig.