Barnens graffiti tavla

- Jan 25, 2019-

Varje gång jag tittar på barnens graffiti blackboard hemma, känner jag mig väldigt glad. På den magnetiska rena tavlan finns barnens klotter och skisser av mina familjemedlemmar, som utgör vår unika "blackboard newspaper".


Jag kommer ihåg att se DIY magnetiska tavlan på NEWLIFEs hemsida för första gången och blev omedelbart lockad av den. Denna magnetiska svarta tavlan är också för bekväm! Problemet som inte klibbar väggpapper, har inte det överarbete som pryder svartvitlack, behöver bara hålla sig i metopen ok.


image


En magnetisk tvåskikts tavla är en tvåskiktsstruktur. Bottenskiktet är 3M magnetiskt bakre lim, bekväm och fast vidhäftning; Ytskiktet är ett gummilager av hög densitet och är tillverkad av nanometerslipningsteknik, som kan säkerställa adsorption av skrivytan och magnetisk botten, utan att falla av eller skumma. Hållbarhet är en av anledningarna till att jag valde denna tavla.


Nu förändrar vår familjs magnetiska barns graffiti-tavla regelbundet "blackboard newspaper". Oavsett att vara målarstil qing qi, eller vara som skolbordspapperskiosk, trivs vi väldigt mycket. De med den gemensamma målningen ger roligt och lycka, är vår mest värdefulla skörd.


Den magnetiska barnens graffiti-tavla registrerar varje gång vi följer våra barn att växa upp och registrerar processen med emotionell kommunikation och uppvärmning av våra familjemedlemmar.