Kina Flexibla NdFeB-produkter, Mängden är stor men priset är lågt

- Mar 31, 2019-

För närvarande har Kinas NdFeB-bransch utgjort nästan 90 procent av den globala marknadsandelen. Kina är redan världens industricentrum för sintrad NdFeB och flexibla NdFeB magneter. Under 2010 har Kinas NdFeB-magnetproduktion överskridit 80% av världens totala produktion. Jämfört med den enorma produktionskapaciteten är de flesta av Kinas NdFeB-företag fortfarande i mitten och låga produkter, det finns inte många avancerade produkter som blir en flaskhals som begränsar företagens lönsamhet.


NdfeB-marknaden har en bred utsikter

Under de senaste åren har NdFeB successivt ersatt andra magnetiska material med de ytterligare magnetiska förbättringarna av NdFeB. På grund av egenskaperna hos hög effektivitet och energibesparing är lätt vikt, liten storlek, god hastighetskontroll, NdFeB allmänt använd i vindkraftproduktion, nya energikjøretøy och energisparande apparater och andra soluppgångar. Inom ramen för energibesparande och miljöskydd har NdFeB inlett en ny utvecklingsmöjlighet.


För närvarande har Kinas NdfeB företag nått mer än 200, den inhemska produktionsskala på 5 företag har varit nästan 1000 ton. Och hundratals ton produktion skala av mer än 40 företag, industriell skala i internationell omfattning är ockuperade i spetsen. På grund av att de inhemska NdfeB-materialen är mestadels låga och medelstora produkter används produkterna främst i lågnivå applikationer. så även om Kinas NdfeB-produktion i världens framkant, men vinsten är mycket begränsad.


Emellertid är bunden ndfeb annorlunda. Kinas bundna ndfeb-produkter är bäst i både kvalitet och produktion i världen.