Företagskulturvägg med förmåga att kommunicera

- Nov 06, 2018-

"När vi besöker kunder säger vårt företags kontorskulturmur är speciellt, vet vi att beslutet att anpassa en företags bakgrundsvägg var rätt." Det här är kundens återkoppling när NEWLIFE gör kundens returbesök. Kontoret, i intrycket av många, är tråkigt och allvarligt. Om du vill lägga lite liv på ditt kontor, är det en bra idé att anpassa ditt företags väggpasta utöver att plantera floret gräs.


image


Företagets bakgrundsväggar, personalens kommunikationsväggar


Kommunikationen mellan de anställda i företaget är mer förknippad med jobbet, för kollegor visade sällan sina känslor, eller med kollegor direkt uttrycka sin beundran av kärlek kommer att bli generad, men med företagets väggkontor kan anställda fritt i ovanstående meddelande , skriv ner med avdelningskollegor för att slutföra KPI, skriv ner hårt för att företaget ska arbeta övertid, skriv ner sina förväntningar om framtida arbete, ge en plats att låta personalkommunikation, bygga företagets positiva atmosfär.


Företagets väggpasta, företagets varma vägg

Varje kontors kulturvägg har ett tema som de flesta företag vill visa upp sina företagsambitioner. Sådana kontorsväggar ser imponerande, men mindre mänskliga. Vem sa att företagets bakgrundsvägg måste vara full av prestationer, är värme också möjligt. Titta på bilderna av medarbetarnas aktiviteter i den magnetiska fotoramen är också en unik varm kraft i företaget, vilket inspirerar personalens moral och utgör en solid grund för företagets utveckling.


NEWLIFE, den bästa leverantören av magnetiska kulturväggslösningar


Särskild magnetisk teknik för att ge kunderna speciell väggupplevelse; Den stabila dubbelskiktstrukturen kan skydda väggen och få nya mönster av DIY. Glatt skrivfilm säkerställer att det inte är en dröm att skriva ordentligt. Charmen på kontors kulturmuren är bara tydlig för dem som har upplevt det. Välj NEWLIFE!