Kreativ graffiti vägg

- Jun 08, 2018-

Husets utseende design med tydliga kanter och hörn + flytande skrivbordet ansiktsmaterial, det är inte bara skatten som skriver flytande, det är utseendet som visar på hemmamarknaden björnar, enkelt och kreativt, gör utrymmet mer framstående .

image.pngimage.png


Barn gillar att doodle, vuxna gillar att måla och fritt kreativt utrymme är strävan efter varje fri själ. Om du kan uppnå frihet när som helst och var som helst, är det ett stort nöje i livet. Lägg till en magnetisk skrivbräda i hushållet, enkelt och tillsammans med kön, skapandet av frihet kan realiseras och kreativ hustyp graffiti vägg, mycket lämplig för en liten och ren och fräsch och nyfiken litteraturartistens liv.


Fördelen med magnetisk skrivbräda används med dammfri krita, lätt att torka ett spår, upprepade gånger skriver du upp till hundra tusen gånger en film, mjuk textur, kan ge dig en bra skrivarupplevelse. Någonting är fel. Låt mig radera det. Låt mig göra det igen; Jag är inte nöjd med det. Låt mig radera det. Låt mig rita det igen! Torka försiktigt, lätt att torka inte smutsigt, fritt att ändra inga problem.


image.png


NEWLIFE idén om husmodellens vägg av tråkig modellering, är inte längre slående skärmgrafik, jämfört med solida kvadratiska väggdekaler, kantlinjestrukturen ger stereoljud, utseende nivå momentan vinstpunkter. Adoptera det magnetiska materialet av miljöskydd, mer har den funktion som DIY dekorerar fritt. Magnetiskt material kan enkelt adsorberas, väggdekoration är bekvämare, ingen limspikningsinstallationsmetod, för att undvika att skada den ursprungliga väggstrukturen, och justering och tillägg är väldigt bekvämt, lätt att flytta. Magnetisk metopar vägg fastnar inte bara installera bekvämt och miljöskydd är hälsosamt, reducerat användningen av beläggning, ingen dumma har ingen formaldehydskada.