Kulturväggar kan utformas så här

- Aug 21, 2018-

En kompetent företagskulturvägg är inte bara en företagsinformation, men också ett företagsresultatdiagram. På grund av begränsningarna i teknikutvecklingen är det ofta svårt att använda traditionella prestandatabeller när informationen behöver ändras. Nu, med hjälp av NELIFE, har många företag anpassat magnetiska företagets prestandatabeller för att underlätta kontorsarbete.


image.png


Företagets kulturvägg antar generellt den enkla och atmosfäriska designen för att lyfta fram stabil och pålitlig bild av företaget. Efter att ha kommunicerat med kunden bestämde sig därför magnetfamiljens designer att använda blå och vitt som huvudfärg och skapa en magnetisk försäljningsrankningstabell för kunden enligt stilen i bolagets prestandatabell.


Som det tekniska ansvaret för magnetväggen antar NEWLIFEs företagskulturvägg avancerad och utmärkt dubbelskiktsmagnetisk struktur. Det övre lagret är skrivmembranet, som tål tusentals skrivstunder, oroa dig inte för felstavning, våt torkduk är inget spår, lätt och bekvämt att använda. Det kan enkelt när som helst uppfylla kundernas behov att uppdatera företagets prestandatabell för att motivera anställda och skapa en bra atmosfär för försäljningsbolaget. NEWLIFE rekommenderar att man använder en vattenlöslig, dammfri krita, som är miljövänlig för kontorsmiljön.