Scenkostymer magnetisk karta - världen så stor, går du till ta en titt

- May 26, 2018-

Hur kan vi göra Paris en sekund och Peking nästa? Det är enkelt. Det blinkar på kartan. En karta i handen, den världen som jag har! Magnetisk karta anpassning, även om världen är så stor, kan ses överallt och när som helst.


image.png


Traditionella kartor är vanliga. Har du någonsin sett magnetiska kartor? Som ordspråket går, en resa på tusen mil börjar med ett enda steg. Columbus upptäckte den nya världen av segling tusentals miles. Magellan ledde hans flotta att segla runt om i världen för första gången. Världen är så stor att alla vill se den.


image.png


Även om de flesta människor inte gillar de har de materiella villkoren för resor världen över, men kraften i vetenskaplig kunskap berikar våra kognitiva kanaler, genom en magnetisk karta av världen, kan du se föregångarna utforskas om konturerna av den fem kontinenter fyra hav, låt en person kan också vara ”genom bilden för att se big world”, för barn och ungdomar, färska saker och displayen är mer benägna att stimulera deras kontakt och användning, tillväxt av läroplanen kunskap, odla intresse. NEWLIFE magnetisk karta vägg pasta, prova att använda fet och ljusa färgmatchning, bryta den tråkig. Använd i hushållens dekoration för att lägga lite av friskhet till utrymmet. HD-bildkvalitet, HP LATEX digital spray målning teknik, med närmaste till den ursprungliga naturen av saker, för att skapa en naturligt avslappnad hem atmosfär.


Anpassa magnetisk karta, implementera nya magnetiska displaysystem, bidra till att utforska mer potential av väggen, öppna din nya vision.