Anpassa magnetiska mjuk whiteboard

- Jan 30, 2019-

Väggen i hemmet visas alltför murrigt, jag vill leta efter några prydnad att dekorera innan, men stötte inte mycket angenäm sinne. Jag valde det för lång tid tills jag kom över denna magnetisk whiteboard klistermärke.


Magnetisk whiteboard klistermärke installationen är enkel, det kommer inte förstöra strukturen av ursprungliga muren, detta får mig att känna för att rädda en masse ansträngning verkligen i installationsprocessen. strukturera av magnetisk whiteboard-tavlan är magnetisk bas och en torr torka sureface film, mycket lätt att installera och lätt att byta. Efter att jag fick det, jag följde instruktionerna och installerat gradvis det på väggen. Jag ser fram emot hur det kommer se ut efter avslutad.


image


Efter 10 minuter, har magnetisk whiteboard klistermärket installerats. Några råa fjäril är inredda på brädden position pinne, med sockerrör bladet som jag dekorera ursprungligen också mycket tie-in, instant sprudlande. Det används vanligen kylskåp klistermärken och små magnetiska klistermärken, kan också läggas på denna magnetisk whiteboard.


image