Anpassa magnetiska whiteboard

- Jan 04, 2019-

Väggen i hemmet verkar för död, jag vill leta efter några prydnader att dekorera förut, men mötte inte mycket överensstämmelse med avsikten. Jag valde det länge tills jag kom över denna magnetiska whiteboard klistermärke.


Dess installation är enkel, kommer inte att förstöra strukturen hos originalväggen, den här, låt mig känna att installera en process för att spara mycket arbete verkligen i processen. Det är inte svårt att demontera, magnetisk botten och skrivpaneladsorption av dubbelskiktets magnetiska absorptionsstruktur, lätt att installera och byta. När jag fick det följde jag instruktionerna och installerade den gradvis på väggen. Jag ser fram emot hur det kommer att se ut efter färdigställandet.


image


Efter några ansträngningar installerades den vita korgsväggen med framgång. Kantpositionen är dekorerad på ett fåtal emulativ fjärilspinne, trädrörets löv som dekorerar med mig ursprungligen är väldigt slitstarkt, ögonblickligt överflödigt. Har fortfarande kylskåpet som ANVÄNDER vid vanliga tider och en liten magnetisk kraftpinne, kan också hålla sig ovanför den här skräddarsydda tavlan, vid vanliga tider bör ett litet papper klistras upp, borde inte ha något problem, kan få den lilla effekten av notatet är också ganska bra.


image


Först övervägde jag också att ge det till mitt barn hemma för att förbättra sin skrivförmåga och stärka hennes studie. Efter att ha sett detta var mitt barn ivrig att plocka upp pennan och försöka skriva. När hon såg henne så positiv trodde jag att jag hade gjort rätt val den här gången!


image


Anpassa magnetiska whiteboard, färska klä upp beror på sig själv, lycka kan ha så enkelt nämligen.