Skräddarsydda Flexibla Magnetic Whiteboard, har mycket roligt!

- Jul 09, 2019-

För familjer med barn föreslår NEWLIFE en magnetisk, utbytbar film för ditt hem. Magnetisk utbytbar film lär inte bara barn att lära sig, men ger dem också utrymme att rita, så du behöver inte oroa sig för de stora vita väggarna i ditt hem. Magnetisk raderbar skrivfilm är vanligtvis uppdelad i magnetisk vit kartong och magnetisk svarta tavlan. Magnetisk vit kartong med vit träram, magnetisk bräda yta, lätt att skriva och radera, kan skriva dekorativa brädans yta. Med en magnetisk whiteboard kan du inte bara skapa fotovägg, men också skapa bulletinvägg, vilket är mycket lämpligt för familjemedlemmar. Samtidigt kan familjebordet också vara ett multifunktionskort, oändligt roligt.


1. Det är praktiskt att lära barn att läsa


Oavsett om det är barns sång eller rytmupplysning, kan den skrivas på den magnetiska tavlan. Så länge som det är någonting på den magnetiska whiteboarden, kan den komma ihåg av barn så länge det passerar och ses på vardagligt varje dag.


2. Recitera dikter och använda magnetiska tavlor är mycket effektiv


Att skriva på gamla dikter, skriva dem på svarta tavlan, läsa dem till barn, är inte bara ett effektivt lärande utan också ett varmt ackompanjemang för föräldrar och barn. Förutom att recitera, kan vi också uppskatta forntida poesi och prosa, kultivera barnens medvetenhet om rytmets skönhet, du kan också använda magnetisk svarta tavlan för att kopiera dikter, följa med barn för att njuta av den gamla diktens skönhet.


3. Spela spel


På din magnetiska whiteboard hemma kan du spela med en mängd olika knep, skriva ut intressanta material som du ofta stöter på, byggstenar och stickande magnetband. Då kan du skapa ett exklusivt spel för att utveckla ditt barns känsla av Numbers.


4. Byggstenar, magnetiska pussel och digital upplysning


För kunskapen om rymden och graferna är kunskapen som lär sig sämre än att "spela" anagemism, ett barn att utöva med magnetisk anagemism, låt barn börja sig, förvandla trästicksåg i hemmet med en liten magnet, så barn kan gå upp i små svarta tavlan stava alla typer av design.