Dekorera ditt rum genom magnetisk vägg

- Nov 20, 2018-

Bra sak--magnetiska barn tapeter för barnrum


Jag köpte en ny magnetiska tapet för våra barn, som var lätt att installera, och två av oss snart sätta ihop. Tekniken var på plats, det fanns ingen bubblande, och det kändes bra, och storlek och rummet passar perfekt, som täcker hela väggen. Tapeten är ljusa i färgen, mönstret är tydligt, och det övergripande utseendet är perfekt för rummet.

image


Magnetiska tapeten har blivit en ny scen i mitt vardagsrum.


Barnet tycker särskilt om att skriva att rita, få en penna för att måla vägg graffiti, har jag lärt. Senare jag kände mycket skuld och skällde ut honom. Efter införandet av vänner hittade denna magnetiska barnens tapeter, det är helt enkelt alltför glad, kan kompensera för barnet, låt honom känna på enkel målning, när handstil kan ändras efter behag, erasure skriva bekvämlighet. Jag valde också några brev dekaler, klistermärken och rack för dekoration, så det ser vackra och praktiska.

image


Magnetisk whiteboard är en liten hjälpreda för att lära sig att skriva och rita


Jag hittade några färska baby på Internet. Det tog lång tid att installera det för första gången, men det var inte svårt att fungera. Detta magnetiska barnens whiteboard är perfekt för min dotter. Hon var mycket upphetsad när hon först såg whiteboard-tavlan. Hon plockade upp en specialutrustade skrift penna och började spela. Dessutom valde jag också några småsaker, som flyttade slumpmässigt och inredda, så att det inte skulle vara för monotont.


En intressant magnetiska tavlan

När jag fick det, avslutat jag omedelbart monteringen tillsammans med min dotter. Operationen var enkel, och den var klar på ett ögonblick, med en liten känsla av prestation. Storlekarna är okej, och formerna är samma som jag förväntat. Min dotter kan inte vänta med att plocka upp liten pensel och magnetiska patch och leka med den. Ser att hon är så nyfiken som att upptäcka en ny kontinent, anser jag att denna magnetiska skrivtavlan har valts korrekt.

image


Magnetiska hus chalkboard, barndom memoiry

Precis som när jag var barn, velat jag ofta rita ett litet hus på marken med vit krita, med spetsiga tak och en kvadratisk skorsten på sida. Magnetiska hus chalkboard är att flytta denna litet hus till väggen, mer varm tredimensionella, installationen är också mycket enkel. Små engelska ordet magnetiska pasta och hylla kan inhaleras på det, skriver mycket slät, försiktigt torka bort kommer inte att lämna några spår.

image