Die-Cutting Wave Absorberande material för EMI-skärmande elektromagnetism

- Nov 17, 2019-

Grundläggande information
  • Modell NR: JFR-GF2000C

  • Använd frekvens: 500 MHz - 10 GHz

  • Termisk konduktivitet: 0,7 W / Mk

  • Draghållfasthet: 6MPa

  • Använd temperatur: -25 ~ 85 grader

  • Färg: Silvergrå

Produktbeskrivning
Produkt introduktion :

JRF-GF2000C absorberande material är ett slags funktionella kompositmaterial för att absorbera elektromagnetiska vågor, vilket kan eliminera fram och tillbaka reflektion av elektromagnetisk våg i elektroniska apparater och funktionsmoduler, för att minska rörelseinterferensen på själva enheten, men också effektivt kan förhindra elektrisk strålning på trakasserier och skador på kringutrustning och personskada är ett slags eliminering av elektromagnetisk förorening, en enkel och effektiv metod.

Funktion :
1.JRF-GF2000C vågabsorberande material används i stor utsträckning i behovet av elektromagnetisk vågabsorptionsområde.

2.Detta absorberande material kan användas i ett stort antal frekvenser som undertrycker den utstrålade interferensen av elektronisk utrustning. Speciellt inom mobiltelefonen, GPS och andra trådlösa kommunikationsprodukter.

Ansökan :
Mobiltelefon, GPS,
platt skärm (PDP),
Bärbara datorer,
digital kameror ,
andra digitala produkter,
andra trådlösa kommunikationsprodukter.

Används också i FRID-radiofrekvensidentifieringstekniken, såsom kommunikationsmetoden (NFC), ETC-system, åtkomstkontroll, säkerhet, vatten, el och kolkortläsare; trådlös laddare inverterutrustning, medicinsk utrustning och utrustning med hög precision elektronisk utrustning och elektronisk kretskort (PCB), integrerade kretsar.