DIY magnetisk tavla

- Jun 29, 2018-

Geometriska former kan vara kraftfulla, djärva och iögonfallande designelement, och är väsentliga för inredning. Det är inte slutet på den klassiska, ligger bortom tidens existens, båda kan utöka utrymmet, men kan också koncentrera sig på hörnet. Linjer, trianglar, cirklar, kvadrater, polygoner och oegentligheter utgör en mystisk och intressant värld. Vill du ha olika stilar? Magnetic blackboard klistermärke är det bästa valet! Var fri att skära, försiktigt DIY, använd geometrisk element skickligt, utrymmet blir lång på en sekund.


image.png


Magnetisk svarta tavlan är inte bara en magnetisk graffitimur som kan skrivas och skapas efter vilja utan också har mjuka materialegenskaper. Den kan klippas, kreativ och DIY. Geometri är ett ofantligt designelement och en symbol för enkelhet och visdom. Det kommer alltid ge dig oväntade överraskningar.Känn den vanliga rektangulära väggen för monotont? Det här är när du kan klippa den mjuka magnetiska svarta tavlan i vilken form du vill. Det kan vara oregelbundna växlingssteg, till synes oregelbundna luckor, men unik balans och skönhet. Kanske är det vinkelformat hexagon och pentagramstjärnaform, bländande .. Det kan vara beroende på ditt utrymmebehov, utnyttja, använda mer bekvämt mer flexibilitet, mer mänsklig natur är mer uppmärksam, vanligt kan du också bli liten stylist.


image.png


Magnetisk svarta tavlan installerar endast två steg, magnetisk botten montering, adsorption ytskikt, DIY lätt att göra. Nano-skala slipningstekniken är antagen för att bilda ett ferrogelskikt med hög densitet, vilket säkerställer magnetisk absorption av ytan och den magnetiska botten av borsten under en lång tid och stannar inte eller blåsar. 3M magnetiskt bakre lim, miljövänligt och smaklöst, kan hålla sig till en slät yta som varar mer än 5 år. Den rena naturgummiska magnetiska botten är miljövänlig och smaklös.


Intressant modellering, är också en vacker barn graffiti vägg, använd en mängd modellering är mer attraktiv för barn, så du behöver inte oroa dig för barn igen oordning uppstår på en vit vägg, magnetisk svarta tavlan ska skrivas och lätt att rengöra, dammfri krita är bekväm att använda miljöskydd, torka hundra tusen gånger är inte bevis.


DIY magnetisk svarta tavla, plocka upp sax och pensel, byta form, klippa efter vilja, lätt att göra egna livsdesigners.