Torra radera magnetband, glansigt vitt, torka av etiketter, 1 tum bred x 25 lång

- Jul 17, 2019-


Viktiga specifikationer / specialfunktioner:

  • INSTANT WHITEBOARD YTT: Skapa din egen helt funktionella whiteboard med torr radering på vilken plan magnetisk yta som helst. Lätt att rulla, klippa, applicera, flytta, ta bort och återanvända. Det är ett smart koncept för märkning och organisering av en mängd olika områden hemma eller på arbetsplatsen.

  • TRE Bredd och två längder: Välj den rulle som bäst passar ditt projektbehov. Rullarna på 10 fot finns i bredderna 2 "och 3". De längre 25 "fotvalsarna är en tum bred. Utseendet och prestanda för alla tre variationer är identiska, så varje alternativ ger dig en blank vitskiva fram och en stark magnetisk baksida som smidigt binder till magnetiska ytor utan de fruktade kantkrullarna.

  • SMOOTH, MYCKET SYNLIG SKRIFT: Med alla vattenlösliga torra raderingsmarkörer kan du skriva smidigt på den glansiga whiteboardfronten. Markören torkar snabbt och raderas rent med en enkel pappershandduk eller ren trasa (eller till och med med handen) och lämnar lite rester kvar så att du kan skriva om ytan upprepade gånger utan problem. Ytan är också lämplig för Sharpies för permanent märkning.

  • Lätt att anpassa: Klipp jämna remsor från rullen med vanliga hushållssaxar eller ett verktygsblad. Våra torra raderingsrullar har ett hållbart håll men är lätt att justera. Klistrar fast och skalar upprepade gånger utan att den magnetiska ryggen tappar sin hållkraft. Står fast på ytor som sträcker sig från lagerhållare till kylskåp. Våra nya bandrullar är avsedda att bli en omedelbar hit för märkning, kategorisering, organisering, schemaläggning, hantverk, listning och ... mycket mer.