Flexibel magnetisk tavlavägg

- Nov 19, 2019-

Som mamma som hemma hemma oroar jag mig ofta för min barns utbildning. Av en slump lärde jag mig om NEWLIFE Flexible Magnetic Blackboard online. Efter att ha använt Flexibel magnetisk tavla, vet vi att livet kan vara så vackert. Det är inte svårt att undervisa genom livliga aktiviteter och infiltrera litteraturutbildning i våra liv. Det kan faktiskt tillämpas på lämpligt sätt. Låt barn verkligen njuta av att lära sig istället för att tvingas av föräldrar. Flexibel magnetisk tavla gör att både vuxna och barn kan ha kul.


image


Flexibel magnetisk tavla är fäst vid väggen, till skillnad från den traditionella hårda tavlan, som kräver installation av skruvar, så sparar man så mycket ansträngning vid installationen, och det finns ingen känsla av tryck från den traditionella tavlan.

Formen på den flexibla magnetiska tavlan kan skäras efter dina egna preferenser, och den nya formen gör barnet mer nyfiken och vill röra vid det.

Flexibel magnetisk tavla ANVÄNDER Flexibla magneter, som skapar ett statiskt magnetfält, liknande jordens magnetfält, som inte har någon effekt på människokroppen. Samtidigt eftersom det har ett lager av magnetisk botten, så det har magnetism, användningen av denna magnetfunktion, kan göra adsorption på väggen för att ta emot, utnyttja rymdresurserna fullt ut, saker ordna upp mer organiserade.


Barn kan också spela klott på flexibla magnetiska tavlor och enkelt flytta magnetmagneter. Vid vanliga tider kan jag också lära henne att läsa och rita på väggen på den flexibla magnetiska tavlan så att hon kan klottera och ha en lycklig förälder-tid.

Jag gillar den här flexibla magnetiska tavlan väldigt mycket. Det låter mig veta att livet kan vara så vackert så länge jag slappnar av mitt sinne och väljer rätt tillvägagångssätt. Mitt barns tillväxt och mina förväntningar på henne kan balanseras.