Flexibel gummimagnet med PVC-film för utskrift

- Sep 24, 2019-


Produktbeskrivning

Flexibel gummimagnet med PVC-film för utskrift

Flexibel, icke-metallisk magnet. Helst tunn och platt.
Tillverkad av en organc-polymer eller ett organiskt material som inte har några hälsorisker för barn när de är mot huden
Magnetarkbeläggning och PVC-tjocklek 0,55 mm
Vanlig bredd 0,62 / 1.27m
Längd 15 / 20m
Magnetiska egenskaper 250 gohs
Utomhusliv Minst tre år
MOQ 10 rullar

Passar bläck:
Eko-lösningsmedel / lösningsmedel / UV / latexProduktinformation:

1. Flexibel magnet täcker en mängd olika magnetmaterial. De vanligaste beståndsdelarna i flexibelt ferritmagnetmaterial Barium Ferrit och Strontium och, nyligen, i sällsynt jord Flexibelt material, Neodymium Iron Boron, allt laddat i PVC-bindemedel.

2. Det mest flexibla magnetmaterialet produceras i remsor eller arkrullar genom strängsprutning och kalandreringsprocess. Högre magnetiska egenskaper / prestanda. Flexibelt material erhålls antingen genom arbetsrullning / härdning i rullningsprocessen eller genom att inkludera speciella tillsatser till den kemiska beståndsdelen.

3. Flexibla material har en speciell stabil magnetisk kraft och en slät yta, vilket är en unik önskvärd kombination av egenskaper för många produktdesigner med en lägre kostnad, särskilt när det gäller flexibilitet och maskinell oförmåga, inga andra magnetiska material har denna egenskap som kan jämföras med den.

4. Flexibla material är tillräckligt mjuka för att lätt böjas, vridas, rullas, stansas och på annat sätt bearbetas till nästan vilken form som helst utan förlust av magnetisk energi.
Ansökan:

Magnetiska bilklistermärken; Kylskåpsmagnet; Dekoration på metallytan, Company LOGO-tryck osvFördel:

Håll dig fast vid metallytan under lång tid; lätt att ta bort och utan limrester.