Fyra typer av POP-magneter

- Jun 17, 2019-

Ibland är den bästa användningen för en magnet en som du inte ser. Eftersom magneten kan döljas ligger tyngden på produkten eller förbättrar den visuella miljön. inte magnetens funktionalitet.

Dessa tre exempel på skärmar med dolda magneter illustrerar perfekt de unika användningarna av POP-magneter i flera miljöer.

image

Sign Holding Magnets

Om magnetiska skylthållare ger upphov till bilder av krokar eller klumpiga inlägg, kanske det är dags att prova något annat. Vänd basen runt och kom med smutsigt sätt att använda dessa magneter.

Traditionellt är magnetiska baser för skylthållning starka sammansättningar som håller skyltar med olika tillbehör - inklusive krokar för hängande och stolpar för skyltar. De är också otroligt starka, vilket gör dem till ett idealiskt val för högtrafikområden.

Vi märkte dock nyligen denna kreativa användning av en magnetisk bas som vertikal teckenhållare. Bara genom att vidhäfta de magnetiska baserna bakom skyltarna skapade denna välkända kaffebar slitstarka POP-meddelanden som kan tåla stor kundtrafik. De kraftfulla magneterna ser till att tecknen stannar på plats.

Tryckta magneter

Att enkelt byta ut tryckta magnetiska etiketter gör det möjligt för kunderna att veta vad de ska förvänta sig som den läckra smaken av dagen.

Utskrift direkt till magnet är ett annat utmärkt exempel på POP magneter som gömmer sig i vanlig syn. Genom att trycka direkt på magnet, blir grafiken i betraktarens fokus snarare än magneten. Magnetic sheeting ger ut den lysande färgen på dina mönster och visuella bilder. Den integrerade magnetbacken möjliggör oändliga kreativa applikationer.

image

Populära användningsområden är:

 • POP visas

 • tillfällig skyltning

 • fordonsgrafik

 • anslagstavlor

 • undervisningshjälpmedel

 • porträtt

 • dekorativa magneter

 • foton

I många nuvarande användningsområden används ofta tryckta magneter som utbytbara tecken på menybrädor. Till exempel, att byta smak av denna veckas frusna yoghurt är lika enkelt som att dra av ett tecken och skicka nästa. Användning av ett magnetiskt grafiskt system innehåller magnetiskt arkmaterial och magnetiskt mottagligt material, perfekt non-ferro bakgrund.

När de skrivs ut blandar dessa magneter sömlöst med sin miljö. Det är troligt att du har sett en av dessa dolda magneter utan att förstå det.

Bandmagneter

Ofta används magnetremsa i mässa och utställningsskärmar

En av de första typerna av flexibla magneter skapade, flexibel magnetremsa har oändliga användningsområden. Extruderad i långa, tunna remsor av flexibelt magnetiskt material, fungerar bandmagneten bra för att fästa skyltar på metallytor. Eller använd två attraherande bitar av remsa magneter för att fästa material till icke-järnytor. Appliceras på baksidan av projektet, kvarstår magneten för att ge en estetiskt attraktiv överklagande.

Vanliga användningar av bandmagneter inkluderar:

 • mässan visar

 • underteckna innehav

 • skärmdörr och visa dörrlåsningar

 • POP visas

 • förpackningsapplikationer

Oavsett om magnet används till stål eller magnet till magnet, är flexibel magnetremsa ett idealiskt exempel på att POP-magneter gömmer sig i vanlig syn. Nyligen upptäckte vi bandmagneter som användes för att fästa ett färdigt stycke trimarbete över en bildskärm i en återförsäljare. Den här unika applikationen möjliggör omkonfigurering av armaturer, samtidigt som man skapar en modern och snygg visuell miljö för återförsäljaren.

Tryckbar magnetisk mottagande film


Tryckbar magnetisk mottagande film har ingen magnetisk styrka i sig, men den kan magnetiseras med permanenta magneter. Det nya magnetiska mottagliga materialet är tillverkat av miljövänliga material som uppfyller RoHS- och EN71-3-standarder. Det är ett slags polymerkompositmaterial, tillverkat av ett lager av magnetiskt mottagligt råmaterial som är tätt bunden med ett lager av tryckbara medier under Newlifes patentteknik. Det är den tunnaste och ljusaste magnetiska mottagliga filmen i Newlifes produkter.


Tryckbar magnetisk mottagande film är också en typ av utskriftsmaterial. De utskrivbara linjerna på tryckbara magnetresceptiva filmer appliceras med PET, PP, PVC, duk och bestruket papper etc. Det kan skrivas ut så enkelt som traditionellt utskriftsmaterial och få högkvalitativa bilder som passar för stora utskriftsprocesser, som digital bläckstråleutskrift för UV-härdbar, ekolösningsmedel, vattenbas, HP Latex, laserutskrift av HP Indigo och TONER, offsettryck, flexo och etikettutskrift, skärmutskrift etc.

image