Kylskåpsskrivbord med torr radmarkör

- Dec 17, 2019-

Produktbeskrivning

1.Produktbeskrivning

Ett klistermärke är en typ av etikett: ett tryckt papper eller plast med tryckkänsligt lim på ena sidan. De kan användas för dekoration, beroende på situationen. De kan fås i många olika former, storlekar och färger och läggs på saker som lunchlådor, i barnrum, på papper, skåp, anteckningsböcker och så vidare. Vissa människor samlar och handlar klistermärken med andra samlare.2.Specifications

Produkttyp

Torr radera kalenderplaneraren magnetisk whiteboard vägg klistermärke

Material

kraftig vinyl

Tyg typ

lätt vinyl, medelvärd vinyl, tung vinyl

Teknik

digitalt tryck i fullfärg 1440 dpi

Funktion

Miljövänlig, UV-beständig, vattentät

Färg

CMYK tecknad barnklistermärke

Användande

reklam, marknadsföring, utställning, mässa och display

Bredd

max bredd är 5m, överskrida fog flera delar tillsammans4. Betalningsmetod
Liten ordning Western Union eller Bank T / T.
Bulk order, T / T 30% deposition, balans före leverans

5. Vårt företag
Vår fördel
När det gäller oss betyder det mer ... Mer besparingar, större sortiment och bättre service, så att du får maximalt värde för ditt företag. Få fördelen med oss!

Varför välja oss?

1. Kvalitetskontroll
För att säkerställa kvaliteten på våra fordon och andra produkter gör våra QC-personal stränga leverantörsutvärderingar, kommande inspektioner, inspektioner under processen, slutkontroller och inspektioner före leverans. Det viktigaste är att vi lyssnar på vad våra kunder säger och alltid letar efter sätt att förbättra kvaliteten på våra produkter genom ständig förbättring.

2. OEM-förmåga
Vi har byggt stabila och långsiktiga samarbetsförhållanden med stormarknader, vi kan också erbjuda ODM-, OEM- och Agent-tjänster till våra kunder över hela världen.

3. Tillgängliga delar
Vi har reservdelar för omedelbar leverans till var som helst i världen. Medan våra fordon blir standard med fler funktioner än någon annan, erbjuder vi också fler valfria delar till våra fordon än någon annan.

4. God garanti
Vi tar kundnöjdhet och produktkvalitet som första prioritet för oss. Vi tillhandahåller pålitliga garantier och bra service efter försäljning.