Roliga och vackra interaktiva magnetiska bild

- Jul 14, 2018-

DIY magnetiska dekoration, dekoration i ett spel som är roliga och vackra, av vuxna barnen, genom installationsprocessen i leken, förälder-barn interaktion nära familjerelationer, harmonisk känslomässiga kommunikationen, och började inreda ett rum tillsammans från början!


Utsmyckningen av barn rum ändras ofta med tillväxten av barnets ålder, spädbarn barn rum meddelande säkerhet, har ofta en hel del skyddsåtgärder, färgen är mer ljusa färger och livlig, på många dekorationer är som bebisar. Som barnet växer upp, barnrum kanske vill öka skrivbord och så på möbler, prydnad också vill ha en förändring. Barns sinnen kan inte växa om de hålla sin baby dekorationer. Utseendet på magnetiska dekorativt måleri är att tillgodose utveckling och förändring av barnens hus dekoration. Magneto's cartoon magnetiska dekoration är liknar några av de andra produkterna som har en dubbel magnetiska struktur. På magnetiska väggen, kan den magnetiska RAM klistras direkt på väggen. Om det finns ingen magnetisk vägg, kan den magnetiska RAM fastställas på väggen av naglar. Du kan välja din favorit ritning i en magnetisk ram.


image.png


I dagsläget magnetiska bra hem syftar till konsumenternas efterfrågan, rullade ut en massa ren och fräsch och vacker magnetiska ritning kärna, härlig och slappa små djur läggs en massa barnsliga oskuld intresse till barnens rum. Magnetiska målning kan också utformas som en tredimensionell magnetisk foto vägg, en lycklig familj foto i ramen magnetiska magnetisk bra familjen, så att familjens kärlek runt barnen hela tiden. Föräldrar kan också bjuda in sina barn att delta i valet av magnetiska tavelramar för att lägga till en känsla av delaktighet. När du installerar, kan föräldrarna DIY magnetiska foto väggar med sina barn, att ge dem frihet att välja sina favoritbilder.


Magnetiska dekorativt måleri, är ett annat stort genombrott i väggdekoration, låt oss veta att den ursprungliga muren kan fortfarande spela såhär. Roliga och vackra magnetiska Dekorationsmåleri, bildramen har tre eleganta och generösa färger för kunderna att välja, föräldrar DIY val!