Grå magnetisk tavla, konferens god hjälpare

- Sep 20, 2018-

Under de senaste två åren, med den kontinuerliga expansionen av företagets verksamhet, är vår marknadsavdelning alltmer upptagen och antalet möten ökar. Det ökande antalet möten kommer emellertid också med att ett problem uppstår, vilket är att mötesrummet ofta inte är tillgängligt för möte och slutligen tvingas många små möten att hållas i det tillfälliga lilla mötesrummet. Tillfälligt problem är att det inte finns något konferensrumsutrymme och utrymmet är mindre, använd avdelningens kollektiva visdom, på Internet genom att använda svartgråt styrelsemöte, mötesrums magnetisk svarta tavlan och konferensrums bakgrundsväggdekoration för att söka mer information om produkter, Slutligen köpte vi en "NEWLIFE" grå magnetisk kritstyrelse.


Detta är ett magnetiskt kritkort som kan limmas på väggen, och till skillnad från de säkerhetskopierade tavlorna som behöver extra utrymme är detta en riktig välsignelse för vårt redan begränsade konferensrum. Och installationen är väldigt bekväm. Efter ett dussin minuter slutade två eller tre personer att klistra in magnetmagnetkortet, vilket är mycket solidt. Dessutom anpassades storleken efter storleken på konferensrumsväggen när vi köpte den, så den slutliga effekten skiljer sig inte från vår förväntan.


image.png


Det bör också noteras att detta är ett konferensrum magnetisk svarta tavlan, huvudfunktionen är "magnetisk". Annorlunda från den vanliga svarta tavlan kan den magnetiska kontorsplywood inte bara utföra det vanliga skrivandet, utan också adsorbera den magnetiska konsolen eller dekorationen. Fästet kan användas för att placera föremål och spara utrymme, medan prydnaden kan användas för att dekorera väggen. När arbetstagarens födelsedag eller några festivaler kan det magnetiska kontorsgråbrädet användas för att dekorera det motsvarande temat, som "dödar två fåglar med en sten".


Sedan köpte den magnetiska krita upplagan, vi har "fokus" i processen att möta, möteseffektiviteten har uppenbarligen, möta den svåra strainght alla kan, för att leda nästa arbetsarrangemang alla är klara i en blick, löser också informationen fört med de enkla verbala instruktionerna innan problemet saknas. Dessutom kan den också användas som konferensrums bakgrundsdekoration, vilket ger en viss vitalitet till den ursprungliga enda vita väggen och ger en oförstörbar förändring till hela konferensrummet.