HUR FLEXIBLE MAGNETS ANVÄNDES I POP-ADVERTISNINGSDISPLAYER

- Jul 19, 2019-

Företag använder magneter i POP Displays för att visa upp sina produkter på många nya sätt. Från kosmetiska väggar och räknare, till kategorihantering och golvställen har de funnit ett sätt att skapa ett intressant överklagande.


Inventive designers utnyttjar alla "Real Estate" som finns tillgängliga vid inköpsplatsen. Ett exempel på att utnyttja detta utrymme uppstod när fler och fler kassalinjer installerade små kylare eller kylskåp för att sälja kalla drycker.


Som ditt hemkylskåp är sidorna stål och erbjuder en bra yta för hängande ställen för att sälja tidskrifter. Innehåller en magnetisk enhet på baksidan av hållarstativet gav ett Fortune 500 Company känslan och säkerheten hos en permanent bildskärm. Eftersom designern använde magneter, var magasinskärmen enkelt utplacerad och snabbt borttagen eller omplacerad. Magnetiska aggregat kan bestå av både hård eller flexibel magnet ... vilket passar din applikation bäst!


Point of Purchase signage använder också magneter för att göra deras skärmar utbytbara och snabbt uppdaterade. Flexibel magnet med lim gör det möjligt att höja polerade och attraktiva akrylpaneler för att rama säsongsmeddelanden och tidskänslig grafik.


Här är några ytterligare fakta som stöder detta nya och spännande sätt att marknadsföra din produkt!


POP-annonsinstitutet förutspår att annonsering i butik står för 53-60% av konsumentinköp.

POP köpare rapport utfärdat av POP tidningen konstaterar att årliga POP utgifter uppskattas till över 17 miljarder dollar.

Dessutom förutser de POP-annonsering att växa med nästan 20% under de närmaste fem åren.