Hur man dekorerar ett magiskt stapelutrymme - Användning av flexibla magneter

- Apr 14, 2018-

Idag finns det fler och fler barer i varje stad, fler och fler unga människor gillar att koppla av i barerna efter arbetet.

Barens ägare försöker allt de kan för att locka folk komma in, de hoppas att de kan ändra stilen på sina barer ofta, men de måste spendera mycket kostnad för att återutsmyckning.

Det magnetiska materialet ger barägare den bästa lösningen för att göra den snabba dekorationen, med ferrofärg på väggen, de kan byta vägglocket inom en halvtimme.

image.png


Cling-filmen är en annan lösning för att återdefiniera fönstren eller glasbilden, bilder med klämmaterial är lätt att ta bort från glaset och har ingen kvarvarande kvar på glasets yta.

image.png


image.pngI Sydkorea använder Starbucks den magnetiska bildskärmslösningen på sin manuta, lägger magnetplåten på brädet och lägger sedan en magnetisk mottaglig bild på magnetens topp, när de uppdaterar sin manu, ändrar endast de magnetiska mottagliga bilderna. Det sparar mycket kostnaden för återdekoration, samtidigt som de inte behöver stänga butikerna för att göra dekorationen, det här är det bästa magnetiska lösningen kan ge.

image.png