Hur man gör en magnetvägg

- Apr 28, 2018-

För att bygga en magnetvägg måste du använda speciella magnetiska kittpulver för att göra bottenskiktet när du dekorerar. Använd bara en liten magnet för att fixa den när du använder den.


Använd Newlife Magnetic Primer för att skapa en magnetvägg. Newlife Magnetic Primer är en magnetisk färg som läggs till anti-rostjärnpulver, som kan användas som vanlig latexfärg. När rummet är inrett, borsta först ett lager av magnetisk primer, bara borsta kan en gång få tillräckligt med sugning. Borsta sedan ett lager med vanlig latexfärg och välj din favoritfärg. Ytan på emulsionsfärgborsten, Magnetisk Primer-skiktet, kommer knappt att påverka sugningen.


Eftersom färgen på anti-rostjärnpulver är svart och partikelstorleken är mycket liten är det svårt att byta färg, så den magnetiska primern är vanligtvis svart eller mörkgrå. Väggarna ser inget annorlunda ut än vanliga väggar, men väggen har redan förmågan att absorbera det magnetiska materialet. Du kan sedan lägga ett lager av magnetisk tapeter eller en magnetisk raderbar whiteboard eller blackboard ark på väggen, och en intressant magnetvägg. När du byter ut det magnetiska tapetet eller det raderbara arket, orsakar det ingen skada på väggen och den magnetiska tapeten kan användas igen.


Magnetiska väggar blir allt mer populära. Om du har barn i ditt hem och du inte vill att dina barnrum ska gå med flödet och använda en magnetvägg för att dekorera ditt barnrum, kommer barnen att älska det.