Så här löser du störningsproblemet när du skriver ut magnetiskt papper

- Apr 06, 2019-

image


Först måste du se om problemet verkligen är problem med papperskvadd, öppna skrivarens överdel, se inuti skrivaren för att ta reda på det.


1. När det magnetiska papperet fastnat i skrivaren, stänger den första åtgärden av skrivarens kraft och bestämmer dig för att dra ut magnetpappret utifrån eller från insidan enligt situationen för störningen. Det bör vara mycket noga med att förhindra att det magnetiska papperet lämnas i skrivaren.

image


2. Innan du skriver ut, är det bättre att kontrollera om skrivarpanelen eller pappersfacket har utrustat med "PaperSizeSelector" (mediestorlekval). Om det finns, enligt den magnetiska pappersstorleken, att välja A4 eller andra alternativ så att magnetiskt papper kan matas i papperet och inte har någon störning orsakad av snedställningen.


image


3. När du lägger magnetiskt papper i pappersfacket, var noga med att ta ut originalpapperet, vilket kommer att vikas snyggt med det nyligen tillförda magnetiska papperet och sedan sätta tillbaka dem i pappersfacket. Detta kan undvika störning som orsakas av matning i mer än en bit av magnetpapperet en gång.

image


4. Vissa magnetiska papper har dålig kvalitet, plus skrivarens dåliga miljö. Ytan på gnidhjulet lämnar pappersflikar och damm, vilket minskar styrkan på gnidhjulet och orsakar glidning. Använd därför billigt och dåligt kvalitetsmagnetiskt papper. Så vitt som möjligt väljer bättre magnetiskt papper av hög kvalitet, förutom användningen av skrivaren en renare miljö.