HUR DU ANVÄNDER MAGNETISK SKYDD OCH MAGNETISK STRIP

- Jul 21, 2019-

Som grafisk formgivare kommer du utan tvekan att hitta dig själv för att erbjuda nya typer av tjänster till dina kunder för att hålla dig konkurrenskraftig och lösningar i magnetplåt kan ge dig något väldigt innovativt att lägga till i din tjänstgöringslista. På grund av typ av magnetplåt kommer du plötsligt att ha många nya alternativ för visuellt baserad annonsering som du kan erbjuda till dina större företagskunder.


Eftersom passiv reklam är så populär och stora företag alltid letar efter ett nytt sätt att införa sin bild i allmänhetens sinnen kan magnetisk plåt hjälpa dig att visa dessa kunder att du har befogenhet att tillåta dem att göra just det.


SKRÄDDADE DECALER FÖR FORDONSWAPS

En av de mest populära användningsområdena för magnetplåt är att omvandla den till fordonsband eller skräddarsydda dekaler. Denna användning för magnetplåt är förmodligen den mest framträdande för grafiska designers som dig själv, eftersom du kan skapa en design med typografi och klientens logotyp som kan vara plasterad till sidan av varje företagskort som dom äger. Eftersom magnetplåt använder inget lim för att vidhäfta, kommer det inte att orsaka skada på mållinjen på någon av de fordon som den placeras på och den kan avlägsnas när som helst.


Om du funderar på hur kraftfull passiv reklam kan vara när den placeras på sidan av hundratals fordon, kommer du att veta exakt varför du behöver erbjuda utskriftsalternativ med magnetplåt för din verksamhet. Om en buss, lastbil eller företagsbil ska drivas om hur som helst, lägger det till reklam för det helt enkelt. Dina kunder kommer att upptäcka att det kan erbjuda dem mer för sina pengar utan att behöva göra någonting extra till vad deras dagliga rutin redan har till förfogande för dem.


GÖR DET HÄLS

Det bästa är att du inte behöver initiera något annat än ett förhållande till en tillverkare av magnetisk plåt för att påbörja denna process. De bästa företagen kan erbjuda dig beställningar i alla storlekar som passar dina egna affärsbehov. De kommer att göra det inte en bra för att erbjuda dessa nya tjänster till dina kunder.