Installera en magnetisk vit kartong hemma

- Jun 19, 2018-

Som barn hade jag samma liv varje dag. Vid den tiden trodde jag att Doraemons magiska fickan var särskilt magisk. Det var min andliga följeslagare när jag var ung. Nu när jag är en mamma, önskar jag att jag kunde vara mitt barns doraemon. Från babbling till babbling har jag spenderat mycket tid med min son. Nu när han har nått inlärningsfasen lovade jag honom att jag skulle ge honom en stor överraskning. På mitt barns femte födelsedag installerade jag en magnetisk whiteboard hemma och berättade för honom att det hade magiska krafter.


image.png


Röd orange gulgrön blå lila, varma röda bokstäver, mjuka rosa nummer, självsäkra blå symboler. Alla av dem ger min son en överraskning. Hans motivation för lärande förbättras omedelbart. Hans tankar fortsätter att flyga i himlen.


Titta på barnet koncentrera sig på att lära sig framför tavlan för hemundervisning, spela med olika magnetiska klistermärken, studera olika små kunskaper, ABCDEFG, 1234567 Jag sa att jag skulle vara din doraemon, så länge du vill kan jag vara ute av magiken fickan för dig, så länge du behöver, kommer jag att vara med dig för alltid. Den magnetiska vita styrelsen i NEWLIFE är en av magiken i min ficka, som ger dig en motivation att lära dig och följa med dig att växa upp.