Är Magnetic Inkjet Paper Safe för skrivare?

- Jun 28, 2019-

Om du använder kylmagneter eller magnetiska visitkort för att hjälpa till med dina marknadsföringsinsatser, kan det vara bekvämare och billigare att skriva ut dessa varor själv än att köpa dem. Magnetiska bläckstråleskrifter ger ett sätt att uppnå det målet, men det finns viss försiktighet. Medan magnetiska bläckstrålepapper i allmänhet arbetar med bläckstråleskrivare, har de speciella lagrings- och användningshänsyn, och de fungerar inte med laserskrivare.


image


Magnetisk bläckstråleskrivare består av ett laminat som kombinerar papper med magnetisk plåt. Även om de flesta produkter i den här kategorin kommer i brevformade ark som är förklippta för att matas via en stationär utmatningsenhet, tillverkar vissa tillverkare matmatningspapper i bredder som är lämpliga för användning i en bredformat bläckstråleskrivare. Du kan klippa materialet med sax, en rakbladskniv eller en skärplotter. Dessutom innehåller vissa arkmatade medier scoring för att trimma en uppsättning 10 visitkort från varje sida.


fördelar


Magnetisk bläckstråleskrivare producerar snabbt kortvariga reklammagneter som du kan inkludera i en klientsändning eller införlivas i en presentation. Arken fungerar ordentligt i de flesta vanliga skrivbordsskrivare som tillverkats efter 1999, även om det är klokt att verifiera kompatibilitet med din specifika skrivare. Det mjuka, flexibla materialet skär bra med standard sax och rymmer text, grafik och foton som skrivs ut från vilken programvara som helst, inklusive textbehandlare och grafikprogram.


nackdelar


Eftersom magneter lockar andra magneter, kan du inte ladda flera ark av detta speciella substrat i din skrivare samtidigt. Arken skulle hålla fast och misslyckas att ladda korrekt. På samma sätt uppmanar tjockleken på dessa ark att mata dem en åt gången. De kräver särskild lagring bort från inspelningsbara, raderbara föremål som ljud- eller datapapper, vars innehåll de kan skada. Magnetisk bläckstråleskrivare rymmer inte utomhusbruk, fukt eller ljusexponering. För de bästa chanserna för utskriftssucces behöver din utmatningshårdvara en rak, enkel pappersbana från mataren till utmatningsfacket, vilket undviker utsikterna att krulla arken eller avlägsna förspunna objekt som visitkort. Slutligen, på grund av deras kostnad, spara dessa ark för när du har provat och verifierat din design på vanligt papper.


risker


Fed genom en laserskrivare istället för en bläckstråleskrivare, utgör magnetiskt papper betydande risker för din maskinvara. Liksom de flesta specialmedier avsedda för bläckstråleanvändning kan materialet inte motstå värmen i fixeringsenheten som bindar toner på papper. Trots dess beteckning som ett bläckstråleskrivande medium, kräver magnetiskt papper också försiktighet i bläckstråleskrivare. Vissa hårdvaror använder elektromagneter för att styra delar av dess funktion och kan störas av närvaron av magnetiska medier. Andra enheter innehåller järnmetaller som lockar magneten och släpper inte bort.

image


Om du vill veta mer om magnetisk bläckstråleskrivare, kontakta oss eller besök Newlife magnetiska pappersproduktlänk

http://www.newlifemagnetic.com/promotional-magnets/office-magnets/magnetic-paper-for-inkjet-printers.html