Isotropa och anisotropa flexibla magneter

- Jun 06, 2018-

Som vi vet kan även de flexibla magneterna (magnetisk gummiplåt) kallas den förbundna permanenta magnetiska ferriten, vilken är tillverkad av bondat ferritmagnetiskt pulver, gummi eller plast och annat material genom extursion, kompression eller formsprutning. På grund av materialet självt är hög plasticitet, färdiga produkter eller halvfabrikat lätt att skära, stansa, skära och laminera andra material, och inte lätt att demagnetisera, riktigt bra korrosionsskyddande!


Och flexibla magneter är huvudsakligen indelade i två kategorier: Isotropisk och Anisotropisk. De viktigaste skillnaderna är:


1. De har olika entmagnetism. Den isotropa gummimagneten är svag och den anisotropa gummimagneten har högre magnetisk funktion. Datumet kan kontrolleras i vår produktlista kolumn.

2. Temperaturen och densiteten är olika. Tätheten och temperaturen hos den isotropa gummimagneten är lägre än den för anisotropa.


3. De har olika tillämpningar. Isotropa magnetiska material används huvudsakligen i magnetband för kylskåp, tryckprodukter. Anisotropa magnetiska material används emellertid i stor utsträckning i mikromotorer, datorer, laserskrivare, kopiatorer, magnetiska leksaker och andra fält.